Boka kryssning  


Kryssningar i Medelhavet

På Kryssningscenters förmånliga kryssningar i Medelhavet upplever du flera häftiga resmål på en och samma resa. På kryssningar i Västra Medelhavet får du bekanta dig med resmål som Barcelona, Marseilles och Neapel. I Östra Medelhavet finns spännande resmål som t ex Santorini och Mykonos. Läs mer om våra kryssningserbjudanden i Västra och Östra Medelhavet.

CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.

Vi rekommenderar


MSC Meraviglia är årets super-nyhet i Medelhavet

I juni erövrar nya fantastiska MSC Meraviglia västra Medelhavet! Medelhavets största och mest mångsidiga fartyg kommer att se till att alla oavsett ålder kommer att trivas storartat ombord.

Boka online »   8 dagar     fr 5299
MSC, Meraviglia

Kryssningar i östra Medelhavet är sommarens hit

Kryssningarna från Venedig, Rom och Aten tar dig till spektakulära och natursköna miljöer, såsom Kotor i Montenegro, ansedd som Medelhavets vackraste hamn, och den tidlösa grekiska övärlden.

Nyhet i Medelhavet - Albanien

Albanien är årets nyhet som resmål i östra Medelhavet. Landet som under så många år har varit slutet, erbjuder besökarna nya spännande upplevelser och orörda sevärdheter.

Boka online »   8 dagar     fr 4049
MSC, MSC Sinfonia