Explora Journeys

Boka kryssning

Explora Journeys är redo att ta kryssningarna till en helt ny nivå genom en kombination av eleganta fartyg och unika rutter som ger dig möjlighet att utforska destinationerna på ett djupare och mer ingående sätt.

Det första fartyget i Explora Journeys-flottan, EXPLORA I, lämnade Köpenhamn på sin jungfruresa i augusti 2023. Fartyget är byggt i samarbete med världens främsta experter inom superyachter och och nyttjar toppmodern marinteknik. Fartyget kommer att följas av EXPLORA II i augusti 2024, och före 2028 kommer de att få sällskap av ytterligare fyra fartyg!

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Kampanjer

Om Explora Journeys

Kryssningar efter destinationer

Övrig information

 • Explora Journeys särskilda resevillkor

  Dessa särskilda resevillkor gäller kryssningar med Explora Journeys förmedlade av Kryssningscenter.

  Läs mer: Explora Journeys särskilda resevillkor
 • Bra att veta

  Planerar du din första kryssning med Explora Journeys? Här hittar du svaren på många av de frågor som säkert har om kryssningarna. Om du fortfarande undrar över någonting så hjälper vår kundtjänst dig gärna.

  Läs mer: Bra att veta
 • I priset ingår

  På en kryssning med Explora Journeys ingår verkligen mycket, och du behöver i princip inte ägna en tanke åt betalningar ombord.

  Läs mer: I priset ingår
 • Upplevelser i land

  Explora Journeys har noggrant valt ut upplevelser och destinationer för varje resa. Kryssningarna erbjuder en kombination av välkända platser som du får möjlighet att se och uppleva på ett nytt och annorlunda sätt, och mindre kända hamnar som sällan besöks av kryssningsfartyg.

  Läs mer: Upplevelser i land
 • Kullinariska upplevelser

  Maten på Explora Journeys är en hyllning till globala kulinariska talanger, kulturer och passioner. EXPLORA har sex eleganta restauranger, och dessutom kan du äta i fem av de totalt tolv barer och lounger ombord

  Läs mer: Kullinariska upplevelser
 • Ocean Wellness

  Explora Journeys filosofi när det gäller " Ocean Wellness " har utvecklats för att hjälpa gästerna att uppnå en speciell "Sinnesstämning till havs".

  Läs mer: Ocean Wellness

Fartyg

 • Bruttotonnage: 64 000 t
 • Bruttotonnage: 64 000 t