Ocean Wellness

Explora Journeys filosofi när det gäller ” Ocean Wellness ” har utvecklats för att hjälpa gästerna att uppnå en speciell ”Sinnesstämning till havs”. Därför fokuseras det på aktiviteter och upplevelser som tar dig bort från vardagen, stadens buller och den ständiga känslan av att behöva vara online.

Som gäst ombord på EXPLORA kan du låta lugnet fylla själ och tankar, och du kan bli ett med havets rytm. Sömn, avkoppling, mindfulness och energi är i fokus i alla aktiviteter ombord, och det kommer enligt Explora Journeys att skapa en känsla av ”fysisk och andlig förnyelse”.

Det finns ett lyxigt spa på 900 m² ombord, och det finns wellnessområden både inomhus- och utomhus, moderna träningsfaciliteter i samarbete med TechnoGym, idrottsplats utomhus samt löparbana. I samarbete med ett urval av partners inom spa-området kommer Explora Journeys endast att använda hållbara produkter som innehåller aktiva ingredienser med höga koncentrationer av botaniska, marina och biologiska extrakt. Till Exploras samarbetspartners hör Dr. LEVY, Aromatherapy Associates och The Tides Wellness.