Hapag-Lloyd Cruises

Boka kryssning

Det tyska rederiet Hapag-Lloyd erbjuder lyxkryssningar av hög klass runt hela världen. Deras små exklusiva fartyg kan ta sig fram till hamnar där större fartyg inte får plats. Europa 2 är utnämnt till världens bästa kryssningsfartyg av Berlitz Guide, och Hapag-Lloyds fartyg är utan tvekan de bästa expeditionsfartygen i världen.

Du samlar EuroBonus på alla kryssningar som du bokar hos Kryssningscenter. Du får 30 Extrapoäng per 100 kr. Läs mer!

Om Hapag-Lloyd Cruises

Kryssningar efter destinationer

Videor

Övrig information

 • Tjänster som ingår i priset

  I priset för en kryssning med Hapag-Lloyd Cruises ingår alla måltider ombord, mångsidigt nöjesprogram, boende i eleganta hytter och mycket mer.

  Läs mer: Tjänster som ingår i priset
 • Matupplevelser

  Maten ombord på Hapag-Lloyd Cruises kan mäta sig med de bästa restauranger i land. Tiderna är inte fasta, utan du väljer själv när du vill äta i någon av de elegant inredda restaurangerna. Menyerna ändras dagligen.

  Läs mer: Matupplevelser
 • Utbud av utflykter

  På en resa med Hanseatic Inspiration får du se främmande kulturer, exotiska djur och enastående vyer. Europa 2 erbjuder ett brett urval av olika utflykter. Eftersom fartyget är tvåspråkigt, erbjuds vid varje resmål åtminstone en guidad tur på engelska.

  Läs mer: Utbud av utflykter
 • Underhållning och aktiviteter

  Underhållning och aktiviteter varierar mellan de olika fartygen. På en expeditionskryssning med Hanseatic Inspiration fokuseras det mest på resmålen och utflykterna. Även på fartyget Europa 2 erbjuds utflykter vid resmålen, men det finns också mycket underhållning ombord på själva fartyget.

  Läs mer: Underhållning och aktiviteter
 • Sport och wellness

  Ta hand om dig själv även under kryssningen. Hapag-Lloyds fartyg erbjuder många sorters alternativ för träning, sport och avkoppling.

  Läs mer: Sport och wellness

Fartyg

 • Bruttotonnage: 42 830
 • Bruttotonnage: 15 650