Utbud av utflykter

På en resa med Hanseatic Inspiration får du se främmande kulturer, exotiska djur och enastående vyer. Europa 2 erbjuder ett brett urval av olika utflykter. Eftersom fartyget är tvåspråkigt, erbjuds vid varje resmål åtminstone en guidad tur på engelska.

 

Hanseatic Inspirations expeditionskryssningar till havs och på land

Främmande kulturer, exotiska djur och enastående vyer – på en resa med Hanseatic Inspiration kan du få uppleva allt det här. Tillsammans med experterna kommer du få se, uppleva och inte minst förstå ett stort antal av världens oförglömliga underverk.

 

Zodiac-båtarna

Zodiac-gummibåtarna används för att komma i land där det inte finns egentliga hamnar.

 

Vild natur

På en expeditionskryssning får du uppleva spännande djurliv och fantastisk natur. Se Sydgeorgiens kungspingviner, vandra genom Sydamerikas orörda regnskogar och njut av valskådning. Möjligheterna är obegränsade!

 

Främmande kulturer

I Amazonas regnskogar bor ett antal ursprungsbefolkningar, som lever långt bort från det moderna samhället. På expeditionerna får du följa med på turer guidade av experter, som berättar om lokalbefolkningens liv och kultur.

 

Tältning på Antarktis

Ett av de bästa sätten att uppleva världens sjätte världsdel, är att få möjligheten att tälta på land. Det är en helt oförglömlig upplevelse, och finns endast på utvalda kryssningar.

 

Vattensport

Marinan ombord erbjuder det mesta i vattensport. Låna kajak, SUP-brädor eller snorklingsutrustning när du vill.

 

Utbudet av utflykter på Europa 2*

Fartyget Europa 2 erbjuder ett brett urval av olika utflykter. Eftersom fartyget är tvåspråkigt, erbjuds vid varje resmål åtminstone en guidad tur på engelska. Utflykterna på engelska börjar med nummerserien 200. I sviterna finns engelskspråkigt material om alla tillgängliga utflykter och kommande resmål. Ifall hamnen är långt från centrum, erbjuds ofta kostnadsfri transport från fartyget.

 

I utflyktsutbudet ingår till exempel:

  • Traditionella guidade turer, som presenterar resmålets viktigaste sevärdheter
  • Aktiva utflykter såsom snorkling och fyrhjulskörning
  • Flygplans-, helikopter- och båtutflykter
  • Utflykter guidade av experter där du får bekanta dig med resmålets kultur, historia och arkitektur.
  • Cykelutflykter med vanlig cykel eller mountainbike.
  • Privata utflykter anordnade av Travel concierge

 

*Obs! Utflykterna ingår inte i kryssningens pris!