Azamara

Boka kryssning

Azamara Cruises är ett lyxigt kryssningsrederi som har specialiserat sig på att erbjuda resenärer en unik och minnesvärd upplevelse. De fokuserar på att skapa resor som går utöver det vanliga, och deras slogan ”Stay Longer, Experience More” återspeglar deras engagemang för att ge passagerarna mer tid på resmålen för att utforska och fördjupa sig i de kulturella, historiska och natursköna aspekterna av destinationerna.

Azamara’s ”All Inclusive” koncept inkluderar förutom helpension också drycker, wifi samt serviceavgifter, så du kan njuta av resan utan extrakostnader.

”Change The Way You Sea”

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Kampanjer

Om Azamara

Kryssningar efter destinationer

Övrig information

 • Azamaras särskilda resevillkor

  Dessa särskilda resevillkor gäller kryssningar med Azamara förmedlade av Kryssningscenter.

  Läs mer: Azamaras särskilda resevillkor
 • Bra att veta

  Planerar du din första kryssning med Azamara? Här hittar du svaren på många av de frågor som säkert har om kryssningarna. Om du fortfarande undrar över någonting så hjälper vår kundtjänst dig gärna.

  Läs mer: Bra att veta
 • I priset ingår

  På en kryssning med Azamara ingår verkligen mycket, och du behöver i princip inte ägna en tanke åt betalningar ombord.

  Läs mer: I priset ingår
 • Lojalitetsprogram

  Azamaras lojalitetsprogram heter Le Club Voyage. Som medlem i programmet får du utmärkta rabatter och förmåner enligt en stege med fem olika nivåer, var och en med sina förmåner.

  Läs mer: Lojalitetsprogram
 • Dryckespaket

  Drycker är inkluderade i priser på Azamaras kryssningar, men om du önskar bredare dryckesutbud, kan du köpa dryckes- eller vinpaket.

  Läs mer: Dryckespaket
 • Matupplevelser

  Azamara Journey och Azamara Quest erbjuder sex olika alternativ för måltiderna, inkl rumsservice. Det är inga bestämda sittningar i restaurangerna utan man äter när man vill. Ombord finns även en vinkällare och alla hittar säkert ett vin som man tycker om. Man kan även få hjälp av en sommelier för att hitta rätt vin till rätt tillfälle.

  Läs mer: Matupplevelser
 • Mångsidigt utbud av utflykter

  Azamara arrangerar många s k Nights and Cool Places-utflykter kvällstid, Insider Access-utflykter med syfte att komma närmare det autentiska lokala livet samt AzAmazing Evenings-utflykter för att uppleva kulturutbudet på kvällarna.

  Läs mer: Mångsidigt utbud av utflykter
 • Nöjen och aktiviteter

  Semester är till för att uppleva nya saker och för att koppla av. Azamaras kryssningar erbjuder just detta. Du kan även pröva lyckan vid kasinots pokerbord eller läsa en bok i det mysiga biblioteket. På varje kryssning ordnas även ett poolparty där man absolut har tillstånd att dansa och ha kul.

  Läs mer: Nöjen och aktiviteter
 • Wellness och spa ombord

  Under fartygens renovering i början av 2016 genomgick även Spa Azamara en stor förändring, och bytte samtidigt namn till The Sanctum. Det finns även ett gym med bra urval av träningsapparater och gruppträningsklasser, såsom yoga i soluppgången.

  Läs mer: Wellness och spa ombord
 • Särskilda behov

  Du kan njuta av lyxen på Azamara kryssningar, även om du rör dig med hjälpmedel. Rederiet gör sitt bästa för att åstadkomma en oförglömlig kryssningssemester med full service, även för personer, som har särskilda behov på grund av ett handikapp eller en sjukdom.

  Läs mer: Särskilda behov

Fartyg

 • Bruttotonnage: 30 275
 • Bruttotonnage: 30 280
 • Bruttotonnage: 30 275
 • Bruttotonnage: 30 275