Mångsidigt utbud av utflykter

Nights and Cool Places-utflykter

På många resmål är det som händer efter mörkrets inbrott minst lika fascinerande som det som händer under dagtid. Därför arrangeras dessa utflykter efter middagen. I Venedig kan man t ex under en privat visning besöka det magnifika Doge-palatset efter stängningsdags. I Bangkok kan man åka på en kryssning där man kan uppleva stadens ljushav så som det speglas i floden för att därefter delta i den årliga ljusfesten Loi Krathong.

 

Insider Access-utlykter

Genom denna utflykt får du uppleva det autentiska livet. I Haifa i Israel kan du t ex besöka en lokal familj en lokal familj och lära dig att förbereda en traditionell drusisk måltid. I Santa Margherita i Italien kan du smaka olika sorters olivolja. I spanska Valencia kan du uppleva lantliv och i Semarang i Indonesien kan du lära dig hemligheterna bakom batikfärgning.

 

Kvällsutflykten AzAmazing

På Azamara erbjuds du att delta i AzAmazing kvällar, de är dessutom gratis. Det är bra tillfällen att uppleva den lokala kulturen kvällstid. Se flamenco-uppträdande i Barcelona, upplev Beatlemania i Liverpools domkyrka eller besök en traditionell festival i Yangoon, burma.

 

Trygga utflykter

När du deltar i rederiets utflykter kan du vara säker på att de är trygga och försäkrade. Ifall det skulle ske en försening av någon anledning kan du vara förvissad om att fartyget väntar och ifall det mot förmodan skulle uppstår problem med transporten, så tar personalen hand om dig och ordnar så att du kommer tillbaka till fartyget så fort som möjligt – utan kostnad förstås.

 

Ät som lokalbefolkningen

Pröva att äta som lokalbefolkningen! Azamara har samlat ihop restaurangrekommendationer så att du kan prova att äta på de restauranger som även lokalbefolkningen uppskattar.