Kryssningscenter har ett stort utbud av kryssningar i Medelhavet. Under samma kryssning får man uppleva många olika städer och destinationer och det är ett utmärkt alternativ till vanliga paketresor. Kryssningar avgår bl a från Italien, Spanien och Grekland. På alla Medelhavskryssningar finns Kryssningscenters prisgaranti.

Kryssningscenter har ett stort urval av kryssningar i Nordamerika, från Seattle och Vancouver till Alaska, från Miami till Karibien och från New York till Kanada. På kryssningar i Nordamerika sen man de mest intressanta städerna, naturattraktionerna, och hamnarna i USA. På alla kryssningar i Nordamerika finns Kryssningscenters prisgaranti.

Du kan välja mellan Hurtigrutens traditionella kryssningsfartyg eller MSC cruises kryssningsfartyg för dessa kryssningar.  Norska kusten är sevärd året runt och på Hurtigrutens kryssningar kan du uppleva de magnifika fjordarna i skenet av sommarens midnattssol eller vinterhalvårets norrsken.

Kryssningarna i Karibien erbjuder massor av sol, turkosglittrande hav och en avslappnad atmosfär. På kryssningarna besöker man historiska städer, spektakulära stränder och de mest populära öarna. Du får bl a möjlighet att uppleva San Juan i Puerto Rico, mexikanska Cozumel, paradisön i Barbados och Philipsburg på St Maarten. På alla kryssningar i Karibien finns Kryssningscenters prisgaranti.

Kryssningscenter har ett stort urval av kryssningar i Sydamerika. På kryssningar i Sydamerika seglar man längs Brasiliens kust, upplever den underbara naturen i Patagonien, vulkanerna i Chile och regionens mycket rika djurliv. Under kryssningar i Sydamerika besöks bl a storstäder som Rio de Janeiro och Buenos Aires, och naturdestinationer som Puerto Madryn, Ushuaia och Punta Arenas.

Bahamas ligger mellan Kuba och Floridas Atlantkust. Bahamasöarna består av 700 öar och ett trettiotal av dessa är bebodda. Ögruppen har tidigare varit piraternas och romsmugglarnas gömställe. Idag är de här paradisöarna ett populärt semestermål och destination för många kryssningsfartyg.

Upplev magiskt vita sommar med sälar, pingviner och valar från ett av världens mest avancerade expeditionsfartyg. Under kryssningarna får du uppleva det orörda Antarktis, det glaciärtäckta Grönland, isbjörnarnas land Spetsbergen eller Falklandsöarnas rika djurliv.

På kryssningar i Alaska ser man bl a delstatens största stad Anchorage, den historiska huvudstaden Juneau och den lilla staden Skagway med bara 800 invånare. Vi får uppleva glaciärer, djurlivet och förstås den rena naturen. Kryssningarna till Alaska avgår från Seattle och Vancouver. På alla kryssningar i Alaska finns Kryssningscenters prisgaranti.

På kryssningar i Asien upplever man exotiska storstäder och njuter av den perfekta semestern på lyxiga fartyg! På dessa kryssningar upplever man stora städer, badstränder och historiska sevärdheter. Vi erbjuder kryssningar från Thailand, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Japan, Kina och Vietnam. Du kan under kryssningarna uppleva bl a Hong Kong, Shanghai, Singapore och Tokyo.