Om Kryssningscenter

Kryssningscenter – ditt kryssningsvaruhus på nätet

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Även Vega Resor, Sveriges största spa-researrangör, ingår i företaget. Vi älskar kryssningar, och har ett mångårigt, gediget kunnande av kryssningsmarknaden.

Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade onlinebokningssystem till ditt förfogande. Det mesta i vårt utbud kan du boka online på vår hemsida dygnet runt. Du kan förstås även mejla eller ringa för att boka resa.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor. Vi har förhandlat bra avtal med våra samarbetsrederier, vilket ger oss möjlighet att erbjuda ett komplett utbud av kryssningar till våra kunder, och alltid till det bästa priset. Därför kan vi också ge prisgaranti. Våra samarbetspartners är internationella kryssningsrederierna som trafikerar världens alla oceaner och inlandshav. Vi kan erbjuda i stort sett vilka kryssningar som helst över hela världen och med de flesta rederierna.

Teknisk arrangör:

Travel Specialist Group Sweden AB

Tegnérgatan 8, 113 58 Stockholm

Tel: 08-545 207 75

Epost: info@kryssningscenter.se

Org nr: 556615-5551

Travel Specialist Group har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet, vilket innebär att du som kund hos oss enligt Resegarantilagen innebär att du som resenär är ekonomiskt skyddad om din resa blir inställd eller avbruten på grund av insolvens. Läs mer på www.kammarkollegiet.se/resegarantier

Vi är medlem hos SRF, Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen, och förbinder oss att följa SRF´s riktlinjer.

 

Kryssningscenter team

  • Vesa Hautaniemi

  • Gabriella Blomroos

  • Petri Lahdensalo

  • Rita Peetermann

  • Aino Lahdensalo

  • Neea Kotimäki