Boka kryssning  

Stilla havet – Kryssningar och hamnar


Stilla havet är ett enormt stort område med makalös kultur- och naturrikedom. Kryssningscenter har ett stort utbud av kryssningar i Stilla havet. På de här drömkryssningarna upplever man fina stränder, storstäder och unika naturattraktioner i bl a Australien, Nya Zeeland, Nya Guinea, Hawaii, amerikanska västkusten samt på Stilla havets paradisiska öar och ögrupper. Det finns allt mellan korta endagskryssningar och kryssningar som räknas i månader! På alla kryssningar i Stilla havet finns Kryssningscenters prisgaranti.

Auckland kallas för "City of Sails" och är Nya Zeelands största stad. Havsnära Auckland är känd för sina många och mångsidiga aktiviteter och vackra läge. Från Auckland kommer man snabbt till stranden, havet eller skogarna i Waitakere. Stadens Atmosfär är avslappnad och Internationell: sushistånd och indiska restauranger är lika lätt att hitta i centrum som västerländska kaféer. Det är också lätt att bege sig från den livliga staden på en dagstur till öarna som skymtar vid horisonten.  Det är bara att hoppa ombord på färjan och snart kan du njuta av utsikten av toppen av vulkanön Rangitoto. För att njuta av utmärkta viner bör du åka till Waiheke Island.

 

Allra bästa sättet att uppleva Aucklands omgivningar är genom att hyra en bil. Avskilda, natursköna stränder med sina långa kustlinjer kan ofta bara nås med egen bil. Auckland är perfekt för en erövring av Nya Zeeland!


Läs mer »


Kulturens och konstens vagga Melbourne är Australiens näst största stad. Tillbringar du tid i stadens centrum, kommer du att upptäcka att det är prydligt uppdelat i små fickor. Stadskärnan har behållit den brittiska koloniala stadsplaneringen, gatorna är raka och geografiskt mycket jämnt fördelade, vilket gör det lätt att ta sig fram. Här hittar du konst, barer och restauranger längs med laneways , shopping för varje budget i Bourke och Collins Streets och kreativa outlets i Flinders Quarter. På St Kilda Road finns gallerier och trädgårdar, medan grannen Yarra Precinct and Docklands levererar utsikt över vattnet. Bara en spårvagnstur bort, i eklektiska stadsdelar vid stadens utkant erbjuds oändliga möjligheter. Ta en cykeltur i coola norra förorter Collingwood , Fitzroy, Brunswick och Northcote. Shoppa på South Yarra, Prahran och Toorak. Ta med din handduk till St Kilda, Port Melbourne och södra Melbourne, och gå västerut för god mat och fantastiska stränder.

 


Läs mer »