Prisgaranti

Kryssningar alltid till bästa pris

Prisgarantin garanterar att du hos Kryssningscenter alltid får en kryssning till marknadens bästa pris. Om du hittar någon av de kryssningar som Kryssningscenter erbjuder till ett lägre pris någon annanstans, så sänker vi priset i motsvarande grad. Hos oss betalar du ingen bokningsavgift.

Hur fungerar prisgarantin?

När du gör en bokning hos Kryssningscenters kundtjänst eller online, så är bokningen vanligtvis preliminär i minst 24 timmar, i vissa fall ännu längre. Bokningen ska bekräftas genom betalning av bokningsavgiften på förfallodagen. Om du hittar samma kryssning någon annanstans till ett lägre pris innan du betalar bokningsavgiften och bekräftar bokningen, så sänker vi priset på din kryssning för att matcha det pris du hittat någon annanstans.

  • Prisgarantin är giltig när bokningen är gjord hos Kryssningscenter och så länge bokningen inte har bekräftats genom betalning av bokningsavgiften och så länge bokningsavgiften inte har förfallit till betalning.
  • För att få en ändring av priset måste du ringa till Kryssningscenters kundtjänst på 08-545 207 75 och uppge all information om jämförelsepriset, så att vi kan kontrollera och bekräfta priset. Jämförelsepriset ska kunna gå att boka elektroniskt på en gång (live bokning) online eller så ska jämförelsepriset vara skriftligt och daterat samma dag. En skärmdump på hemsidan, nyhetsbrevet, bannern eller den tryckta annonsen som erbjuder jämförelsepriset godtas inte somjämförelsepris inom ramen för prisgarantin.
  • Kryssningen som på annat håll marknadsförs till lägre pris ska gälla kryssning på samma fartyg, samma avresedag och reslängd och i samma hyttkategori. Dessutom ska priset finnas tillgängligt för alla kunder.
  • Du måste uppfylla alla kriterier som gäller för kryssningen med jämförelsepriset som marknadsförs på annat håll, såsom eventuell åldersgräns och områdeskriterier.
  • Jämförelsepriset accepteras endast om de erbjuds av svenska resebyråer som säljer kryssningar på svenska hemsidor och på kryssningsrederiernas egna inhemska eller internationella hemsidor som är riktade mot den svenska marknaden.
  • Prisgarantin gäller endast för själva kryssningspriset. Eventuella flyg, transfers, hotellbokningar eller liknande som bokats i anknytning till kryssningen omfattas inte av prisgarantin.
  • Ifall bokningen som är gjord hos Kryssningscenter innehåller kampanjerbjudanden, såsom skeppspengar ombord eller andra förmåner, så föreligger risken att dessa kampanjförmåner inte omfattas av det nya priset med prisgaranti, vilket iså fall resulterar i att dessa förmåner tas bort från bokningen.