CroisiEurope

Boka kryssning

 

Det franska familjeföretaget CroisiEurope har genom åren växt till Europas största flodkryssningsrederi. I dagsläget har rederiet hela 32 flodfartyg, som kryssar längs Seine, Douro, Elbe, Rhen, Donau och Rhône. Språken som används ombord är franska och engelska, även om personalen ibland också pratar flera andra språk. Kryssningarna är all-inclusive och alla måltider samt ett stort urval av drycker ingår i priset. Upplev destinationerna på egen hand eller välj något av rederiets utflyktspaket.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!


CroisiEuropes resevillkor

Kryssningar efter floder

Om CroisiEurope

Atmosfären ombord

Beroende på fartyg får det på CroisiEuropes flodfartyg plats med 100-180 gäster. Rederiets franska rötter märks tydligt ombord, inte minst i menyerna som är skapade med inspiration från den franska matkulturen. Även om den största delen av gästerna är franska, finns det också gäster från andra delar av Europa och ibland också från längre håll. Klädkoden på fartygen är avslappnad, men städad klädsel rekommenderas ändå. Bekväma skor är också bra att ha med sig. På galamiddagarna klär man sig ofta mer festligt.

 

Hytter

Beroende på fartyg finns hytterna på CroisiEurope antingen på två eller tre däck. Den största delen av hytterna är utsideshytter för 2 personer med eget badrum. På vissa fartyg finns också enkelhytter och sviter. I standardutrustningen för de hotellrumsliknande hytterna ingår TV, telefon, Wifi, säkerhetsskåp och luftkonditionering.

Måltiderna

Det är bra att börja dagen med en generös bufféfrukost. På bordet finns det ofta bakverk, bröd, sylt, korv, kallskuret, ägg, färsk frukt, yoghurt samt självklart kaffe och te. Lunchen och middagen serveras till borden. Menyn för 3-rätters lunch och middag byts ut varje dag. Dagens menyer publiceras föregående kväll. De franska influenserna syns tydligt i de dagliga menyerna.

 

Utflykter

Du får ut ännu mer av din flodkryssning genom att boka någon av rederiets utflykter. CroisiEurope erbjuder två olika utflyktspaket för sina kryssningar, Classic och Discovery. Utflykter som ingår i Classic-paketet fokuserar på de mest betydelsefulla sevärdheterna, kultur, arkitektur och historia. Utflykterna i Discovery-paketet i sin tur innehåller ofta mindre kända resmål, promenad- och cykelutflykter, helikopterturer samt mat- och dryckesprovningar. Utöver utflyktspaketen finns det också möjlighet att köpa enskilda utflykter, eller uppleva destinationerna på egen hand.

I priset ingår

 • Boende i en bekväm hytt med dusch och WC
 • Alla måltider ombord (helpension)
 • Vatten, vin och öl till måltiderna
 • Ett urval av öl, drinkar, sprit samt vin
 • Wifi
 • Underhållningsprogram
 • Hamnavgifter, skatter och bränsletillägg

 

I priset ingår ej

 • Flyg, hotell och transfer
 • Premium vin, sprit eller champagne
 • Utflykter
 • Personliga utgifter
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd

Galleri