Matupplevelser

Azamara Journey och Azamara Quest erbjuder sex olika alternativ för måltiderna, inkl rumsservice. Aqualina och Prime C är båda av högkvalitet. Dessa ingår för gäster som bokar svit, för övriga gäster kostar inträde $25. På Aqualina väntar italienska smakupplevelser såsom risotto och läcker kalvkött. Prime C passar alla som tycker om kötträtter. Discoveries Restaurant är huvudrestaurangen ombord.

 

Ät i din egen takt

I huvudresturangen serveras frukost, lunch och middag. Men som i alla restauranger ombord är det inga bestämda sittningar utan det är du själv som bestämmer när du vill äta. På däck finns Windows Café, ett trevligt och informellt alternativ under bar himmel, där menyn varierar dag för dag. Resturangens etniska kvällar, med smaker från t ex Indien, Mexiko och Spanien på buffébordet ärväl värt att testa.

 

Vinkällare

I alla restauranger finns kunnig personal som kan rekommendera passande dryckesalternativ till maten. Ombord finns även en vinkällare där alla säkert hittar ett vin som man tycker om. Man kan även få hjälp av en sommelier för att hitta rätt vin till rätt tillfälle.