Sport och wellness

Ta hand om dig själv även under kryssningen. Hapag-Lloyds fartyg erbjuder många sorters alternativ för träning, sport och avkoppling.

 

Europa 2


Ocean Spa

Trots fartygets mindre storlek finns det ett stort urval av wellness- och sportmöjligheter. Ocean Spa-området på totalt 800 m2 erbjuder allt som du kan önska dig av en avkopplande semester. I spa-avdelningen finns fyra bastun, åtta behandlingsrum och bubbelpooler. Koppla av med en shiatsu-massage eller få hjälp med makeupen av en kosmetolog. Det finns behandlingar för alla möjliga önskemål och behov. I spa-avdelningen finns också ett minde område med bastu, bubbelpool och massagebord som kan hyras för privat användning.

 

Motionscenter

Avkopplande eller dynamisk, fokuserad eller holistisk, traditionell eller innovativ – vilken sorts träning passar för dig? På fartyget finns många olika alternativ för daglig motion och träning. Europa 2 erbjuder moderna utrymmen för träning samt olika gruppträningsklasser såsom yoga och pilates.

 

BE.YOU.*

BE.YOU är ett träningsprogram framtaget av den trefaldiga olympiska medaljören Maria Höfl-Riesch och programmet kan anpassas för varje persons behov. Programmet leds av fartygets egna träningsinstruktörer och på vissa kryssningar deltar Maria Höfl-Riesch själv också.

*Ingår inte i kryssningens pris

 

IN2BALANCE

IN2BALANCE förenar innovativa träningsmetoder och avkopplingstekniker från fjärran östern. Prova på yoga, tai chi, shiatsu eller intervallträning. Programmet fokuserar på att lära ut metoder som hjälper till att lindra stress och underhåller dagligt välmående.

 

Hanseatic Inspiration


Ocean Spa

Spa-området Ocean Spa erbjuder kosmetolog- och frisörtjänster, olika sorters massage samt manikyr och pedikyr. För alla spabehandlingar används förstklassiga utvalda produkter. På spa-avdelningen finns också två olika bastur.

 

Motionscenter

Fartygets motionscenter erbjuder moderna lokaler för egen träning och gruppträningsklasser. Tack vare de stora panoramafönstren i lokalen har du en fantastisk havsutsikt medan du tränar.

 

Marinan

I fartygets marina finns utrustning för olika sorters vattensporter, som är inkluderade i kryssningens pris. Prova på paddling, SUP-paddling eller snorkling. I marinan finns också fartygets 17 Zodiac-båtar, som tar med dig i land på avlägsna destinationer.