Matupplevelser

Maten ombord på Hapag-Lloyd Cruises kan mäta sig med de bästa restauranger i land. Ombord finns 3-7 restauranger, och alla ingår i kryssningens pris. Tiderna är inte fasta, utan du väljer själv när du vill äta i någon av de elegant inredda restaurangerna. Menyerna ändras dagligen.

 

Weltmeere – Europa 2

På huvudrestaurangen på Europa 2 erbjuds en varierande gourmetmeny. Menyn som består av internationella rätter och vegetariska alternativ har fått en personlig tvist av fartygets chef de cuisine. På restaurangen serveras frukost, lunch och middag.

 

Huvudrestaurang – Hanseatic Inspiration

Den varierande menyn i Hanseatic Inspirations huvudrestaurang är inspirerad av lokala rätter. Restaurangen är öppen till frukost, lunch och middag.

 

Yacht Club – Europa 2

Yacht Club är en gourmet-buffétrestaurang där du hittar sittplatser både inomhus och ute på däck. Där serveras bland annat färska sallader, fisk, pasta och läckerheter direkt från grillen. Njut av frukost, lunch eller middag med fantastisk utsikt.

 

Bistro – Hanseatic Inspiration

Njut av den goda bistromaten på fartyget Hanseatic Inspirations soldäck. Maten tillagas i ett öppet kök, så du kan följa tillagningen. Efter måltiden du man njuta av en glass i solen på däcket.

 

Elements – Europa 2

Oavsett om du längtar efter indisk, vietnamesisk eller traditionell kinesisk mat, hittar du rätter med österländsk smak på restaurang Elements. À la carte-restaurangen serverar mat vid lunch- och middagstid.

 

Sakura – Europa 2

Fartygets sushimästare tillagar både klassiska sushirätter och kreativa små mästerverk – och självklart av de bästa råvarorna. Restaurangen är öppen kvällstid.

 

Tarragon – Europa 2

Tarragon, som är inredd i Art Deco-stil, serverar bistroklassiker och franska läckerheter. Du kan förvänta dig smakrika rätter som samtidigt är enkla och eleganta. Restaurangen är öppen till lunch och middag.

 

Grande Réserve – Europa 2

Bredvid Tarragon ligger Grand Reserve som fokuserar på viner och provsmakningar av dessa. På restaurangen anordnas vinprovningar* som leds av fartygets sommelier där det serveras eleganta viner samt små godbitar.

*Ingår inte i kryssningens pris

 

Serenissima – Europa 2

A la carte-restaurangen Serenissima, som serverar italiensk mat, fokuserar främst på läcker medelhavsmat. Bland restaurangens specialiteter ingår bland annat tagliatelle con gamberoni all’aglio e olio. Restaurangen har öppet till lunch och middag.