Upplevelser i land

”Destination Experiences **

Explora Journeys har noggrant valt ut upplevelser och destinationer för varje resa. Kryssningarna erbjuder en kombination av välkända platser som du får möjlighet att se och uppleva på ett nytt och annorlunda sätt, och mindre kända hamnar som sällan besöks av kryssningsfartyg.
Vid varje destination erbjuder Explora Journeys möjligheter att upptäcka autentiska kulturella, historiska och kulinariska skatter från en annan vinkel. Upplevelserna är skräddarsydda för små, intima grupper på 2 till 25 personer, och fokus ligger på exklusiva möten med natur, kultur och lokalbefolkning.

Landupplevelserna är indelade i fem olika intressekategorier:

1. ** Beyond Boundaries:**
Upplevelser som förändrar resenärernas perspektiv på världen. Ett exempel kan vara en privat rundtur på det världsberömda Premier Grand Cru Classé Château Margaux, en legendarisk egendom norr om Bordeaux i Frankrike.

2. ** Tailored Experiences:**

Resandets svar på ”haute couture”, dessa mycket exklusiva upplevelser är skräddarsydda för dig som uppskattar äkthet i sin mest genuina form. Gäster kan till exempel ge sig ut på ett helikopteräventyr med fascinerande utsikt över Médoc-halvön i Frankrike eller njuta av simning och snorkling på en privat båttur runt Malta.

3. ** Enchanting Explorations:**

Här tas de exklusiva upplevelserna till en ny nivå av exklusivitet med små, intima grupper som får uppleva saker som är otillgängliga för de flesta. Gäster kan till exempel njuta av helt annorlunda naturupplevelser genom skogsbad nära Porto eller yogaflöde i skymningen på Ibiza. Eller varför inte köra en klassisk Citroën 2CV genom landskapet i Normandie?

4. ** Destination Essentials:**

Dessa upplevelser ger dig en extra dimension till de vanliga sightseeing-upplevelserna i land. Det finns möjligheter att lära sig av lokalbefolkningen med en intim flamencomästarklass i förtrollande Cadiz eller prova på en fotolektion på den vackra grekiska ön Mykonos.

5. ** In-Country Immersions:**

Längre turer med en varaktighet på tre dagar eller mer inklusive lyxboende före eller efter kryssningen. Här får du möjlighet att fördjupa dig i kulturen i de länder du besöker.