A-Rosa

Boka kryssning

 

 

Det tyska rederiet A-ROSA har i dagsläget 11 fartyg i sin flotta, av vilka fem är avsedda för internationella kryssningsgäster. På de internationella fartygen finns alltid en engelskspråkig fartygvärd eller -värdinna till resenärernas hjälp. Språket ombord är utöver tyska även engelska. På en kryssning med A-ROSA kommer du ut på en resa till natursköna landskap utmed Rhen, Seine, Rhône och Donau. På en flodkryssning varierar utsikterna dagligen, och semestern avnjuts i en avkopplad atmosfär. Du tillbringar tiden med att beundra kyrktorn, grönskande kullar, medeltida slott och storstädernas ljus.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!


A-Rosas resevillkor

Kryssningar efter floder

Om A-Rosa

Atmosfären ombord

På A-ROSA:s fartyg är atmosfären behagligt avslappnad. Kryssningarna passar både för familjer som aktiva resenärer. Tanken är att få ha en avkopplande semester fri från bekymmer, eftersom var och en förtjänar att få skämma bort sig själv. Bekanta dig med dina medresenärer, spela brädspel eller dra dig undan och lyssna på naturens ljud. Mottot på fartygets soldäck är: “Allt är möjligt, men ingenting är ett måste”. Fartygens nöjesprogram är inte vibrerande högljutt. Tanken är istället unika arrangemang i mindre skala. På A-ROSA:s fartyg finns ingen klädkod, var och en får klä sig enligt egna önskemål. Till middagen uppmuntras dock att klä sig till något stiligare.

 

Hytter

Hytterna på A-ROSA:s flodfartyg är alla elegant inredda med kvalitetsmaterial. Hytterna har designats med tanke på resenärernas bekvämlighet eftersom de fungerar som en bas under hela kryssningen. Hytterna finns på tre olika däck och de varierar i storlek från utsideshytter på 14,5 m2 till sviter på 29 m2. Hytterna har antingen ventilfönster eller fransk balkong. I några av sviterna finns också en traditionell balkong. I utrustningen för alla hytter ingår wc och dusch, telefon, hårtork, TV, säkerhetsbox och luftkonditionering.

Måltider

I kryssningens Premium All Inclusive-pris ingår frukost, lunch, eftermiddagste eller -kaffe, middag samt övriga eventuella mellanmål. Ombord på fartyget äter du dina måltider i avslappnad buffé-stil. I priset ingår också ett brett urval av drycker såsom mineralvatten, lokala viner och eleganta cocktails. Serveringen av drycker är inte begränsad till endast måltidstider, utan baren är öppen hela dagen. Plocka ihop din egen portion från buffébordets medelhavsmat, och sitt var du vill utan bordsbokning. Om vädret tillåter är det en utmärkt idé att sitta ute på soldäck och njuta av den förbiglidande utsikten och den smakrika mat. För mer festlig stämning är det möjligt att mot en extra kostnad boka en fyrarätters à la cartemiddag.

 

Wellness och sport

Spakonceptet SPA-ROSA erbjuder avkopplande upplevelser för många olika smaker. Välj mellan ett stort olika spabehandlingar, njut av landskapet längs floden från panoramabastuns lav eller förbered dig för kvällen med hjälp av fartygets kosmetologer. Njut av vädret i poolen eller i bubbelpoolerna på soldäck eller smutta på en uppiggande cocktail medan du kopplar av i en solstol. För golfvänner finns även en puttningsbana på soldäck. Utöver detta finns också ett modernt gym ombord.

Övrig information

Galleri