Lyxkryssningar

Boka kryssning

Kryssningscenter representerar flera av världens bästa lyxrederier, och kryssar du med någon av dessa får du mat i toppklass, personlig service och en intim atmosfär. I priset för de 6-stjärniga kryssningarna ingår en stor mängd tjänster, från champagne till gourmetmat och yoga på däcket till utflykter i hamnarna.

På en lyxkryssning semestrar du bekymmersfritt, eftersom nästan allt ingår i kryssningens pris. Du kan utan kostnad prova bland annat fartygens specialrestauranger, smaka på specialviner och champagne, delta i pilatesklasser och njuta av fartygens mångsidiga utbud av aktiviteter.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Lyxkryssningar efter rederi

Lyxkryssning efter destination

Kampajer

Lyxrederier

 • Explora Journeys

  Explora Journeys är redo att ta kryssningarna till en helt ny nivå genom en kombination av eleganta fartyg och unika rutter som ger dig möjlighet att utforska destinationerna på ett djupare och mer ingående sätt.

  Läs mer: Explora Journeys
 • Hapag-Lloyd Cruises

  Det tyska rederiet Hapag-Lloyd erbjuder lyxkryssningar av hög klass runt hela världen. Deras små exklusiva fartyg kan ta sig fram till hamnar där större fartyg inte får plats. Europa 2 är utnämnt till världens bästa kryssningsfartyg av Berlitz Guide, och Hapag-Lloyds fartyg är utan tvekan de bästa expeditionsfartygen i världen

  Läs mer: Hapag-Lloyd Cruises
 • Oceania Cruises

  Det 5-stjärniga kryssningsrederiet Oceania Cruises är känt för sin prisbelönade gourmetmat, förstklassiga service och eleganta fartyg. Oceania Cruises är ett amerikanskt lyxrederi, som äger sex mellanstora fartyg – alla intima och lyxiga – som kan komma in i exklusiva hamnar och spännande resmål som större fartyg inte når.

  Läs mer: Oceania Cruises
 • Ponant

  Det franska rederiet Ponant har kryssat i över 25 år, och bjuder på franska influenser, som rederiet benämner “The French touch”. betjäningen. De lyxiga yachterna tar resenärerna till fantastiska destinationer runtom i världen.

  Läs mer: Ponant
 • Regent Seven Seas Cruises

  ”All Suites – All Inclusive” kunde vara Regent Seven Seas motto och ombord på ett av deras vackra fartyg, är verkligen allt inkluderat; eleganta sviter med balkong, gourmetmåltider, drycker, serviceavgifter och utflykter. Regent Sevens Seas erbjuder en 6-stjärnig upplevelse – utan undantag och utan kompromisser!

  Läs mer: Regent Seven Seas Cruises
 • Seabourn

  Ombord på det 6-stärninga rederiet erbjuds fantastisk individuell service och unika upplevelser. Seabourn har ett flertal gånger blivit utsett till världens bästa mindre kryssningsrederi. På rederiets fem små kryssningsfartyg får du njuta av underbara resmål, utmärkt gourmetmat och personlig service.

  Läs mer: Seabourn
 • SeaDream

  ”It’s yachting, not cruising”. Det väsentligaste framgår av rederiet SeaDreams slogan. Endast 100 resenärer och lika mycket personal. Den egna marinan med vattenskotrar och badbryggor, betyder att yachten inte ens behöver en hamn. Den kan ankra intill en paradisliknande ö och du kan simma till sandstranden direkt från yachten.

  Läs mer: SeaDream
 • Silversea

  Italienska Silversea är ett 6-stjärnigt rederi som erbjuder all-inklusive kryssningar av hög kvalitet. Du har din egen butler som vid behov hjälper med packning, borstar din kostym till middagen och putsar skorna. Oavsett dina önskemål, strävar din butler efter att förverkliga dessa.

  Läs mer: Silversea

Varför välja lyxkryssning?

 • Vad är en lyxkryssning?

  Under en lyxkryssning kan du njuta av en bekymmersfri semester, eftersom nästan allt ingår i priset för kryssningen. Du kan kostnadsfritt prova specialrestauranger på lyxiga fartyg, smaka på specialviner och champagne, delta i pilatesklasser och ta del av de mångsidiga aktiviteterna ombord.

  Läs mer: Vad är en lyxkryssning?
 • Varför välja att boka hos Kryssningscenter?

  Expertis och erfarenhet, personlig service och prisgaranti är några av Kryssningscenters nyckelord.

  Läs mer: Varför välja att boka hos Kryssningscenter?
 • Varför välja lyxkryssning?

  Varför välja lyxkryssning? Kvalitet, service, atmosfär och exklusivitet är bara några av de ord som kännetecknar en lyxkryssning.

  Läs mer: Varför välja lyxkryssning?