Boka kryssning  Oceania Cruises

Det 5-stjärniga kryssningsrederiet Oceania Cruises är känt för sin prisbelönade gourmetmat,  förstklassiga service och eleganta fartyg. Oceania Cruises är ett amerikanskt lyxrederi, som äger sex mellanstora fartyg – alla intima och lyxiga - som kan komma in i exklusiva hamnar och spännande resmål som större fartyg inte når.

CashPoints från
Kryssningscenter

Boka valfri kryssning så tjänar du CashPoints. Beroende på rederi tjänar du 3-5 % av kryssningens totalpris. Jämför olika alternativ och välj din egen favoritresa bland tusentals kryssningar.
Skicka offertförfrågan »Om Oceania Cruises


Att göra ombordSvitserviceFartygFartygsklasserBästa erbjudandenLojalitetsprogram


Oceania Cruises stamkundsprogram heter Oceania Club. Alla rederiets kunder blir automatiskt med i programmet Oceania Club efter den första kryssningen.
I kryssningspriset ingår bland annat fantastisk mat, utmärkt nöjesprogram samt bekvämligheterna i den hotellrumsliknande hytten.
Dessa specialvillkor gäller för kryssningsresor med Oceania Cruises förmedlade av Kryssningscenter.


Läcker gourmetmat

Restaurangerna ombord kan jämföras med 5-stjärniga gourmetrestauranger på land. Ombord finns bl.a. köksmästare Jacques Pépins gourmetrestaurang och andra specialrestauranger av hög kvalitet, och de är alla inkluderade i priset. På de nyaste fartygen kan du prova den asiatiska specialrestaurangen Red Ginger och La Reserve by Wine Inspector, som erbjuder vinprovningar och gourmetmiddagar.

 

Enastående kryssningsresmål

Exklusiva hamnar och spännande resmål... Tack vare sin mindre storlek får rederiets fartyg plats i mindre hamnar, dit stora fartyg inte kan ta sig fram. Ofta lägger fartygen till i centrum. På en kryssning med Oceania Cruises kan du besöka resmål såsom Positano, Venedig och Saint-Tropez. I utbudet finns kryssningar till Alaska, Afrika, Asien, Kanada, Karibien, Medelhavet, Sydamerika, Stilla havets paradisöar, Australien och Nya Zeeland. Oceania Cruises erbjuder också fyra månaders jordenruntkryssning. 

MS Insignia

MS Insignia är ett kryssningsfartyg i R-klassen och systerfartyg till MS Nautica, MS Regatta samt MS Sirena. Det vackra fartyget påbörjade sin trafik år 1998, och genomgick också en omfattande renovering 2018. På fartyget finns det plats för 684 passagerare och 386 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 1998

Renoverat: 2018

Längd: 181 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 684

Personal: 386


MS Marina

MS Marina som sjösattes år 2011 är, tillsammans med sitt systerfartyg MS Riviera, det största fartyget i Oceania Cruises flotta. På fartyget, som är närapå 237 meter långt, finns plats för 1250 passagerare och 800 besättningsmedlemmar. MS Marina är trots sin storlek ett intimt och stämningsfullt kryssningsfartyg. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2011

Renoverat: 2016/2020

Längd: 237 m

Bruttotonnage: 66 084 t

Passagerare: 1250

Personal: 800


MS Nautica

MS Nautica påbörjade sin trafik år 1998, och genomgick en omfattande renovering 2014. På fartyget finns det plats för 684 passagerare och 386 besättningsmedlemmar.

Läs mer »

Byggnadsår: 1998

Renoverat: 2016/2020

Längd: 181 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 684

Personal: 386


MS Regatta

MS Regatta är flaggskeppet i Oceania Cruises flotta. Det vackra fartyget påbörjade sin trafik år 1998, och genomgick också en omfattande renovering 2014. På fartyget finns plats för 684 passagerare och 386 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 1998

Renoverat: 2016/2019

Längd: 181 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 684

Personal: 386


MS Riviera

MS Riviera som sjösattes år 2012 är, tillsammans med sitt systerfartyg MS Marina, det största fartyget i Oceania Cruises flotta. På fartyget, som är närapå 237 meter långt, finns plats för 1250 passagerare och 800 besättningsmedlemmar. MS Riviera är trots sin storlek ett intimt och stämningsfullt kryssningsfartyg. 

Läs mer »

Byggnadsår: 2012

Renoverat: 2015

Längd: 237 m

Bruttotonnage: 66 084 t

Passagerare: 1250

Personal: 800


MS Sirena

MS Sirena är det senaste tillägget i Oceania Cruises flotta. Kryssningsfartyget som påbörjade sin trafik år 1998 kom med i Oceanias flotta år 2016. På fartyget finns plats för 684 passagerare och 386 besättningsmedlemmar. 

Läs mer »

Byggnadsår: 1999

Renoverat: 2019

Längd: 181 m

Bruttotonnage: 30 277 t

Passagerare: 864

Personal: 373Fartygsklasser

R-klassen


I R-klassen ingår fyra små lyxfartyg, där det finns plats för 684 passagerare. De stiliga fartygen har totalrenoverats under de senaste åren. Ombord finns bl.a. fem restauranger, ett café, ett spa och affärer. MS Sirena är flottans senaste tillskott och ombord finns fler specialrestauranger än på fartygets systerfartyg.

 

I R-klassen ingår fartygen:

MS Insignia

 

  |  

 

MS Nautica

MS Sirena

  |  

 

MS Regatta

 

O-klassen


I O-klassen ingår två lyxfartyg i mellanstorlek, där det finns plats för 1250 passagerare. Klassens första fartyg, Marina, byggdes klart år 2011. Riviera sattes i trafik år 2012. På de moderna fartygen hittar du bland annat Jacques Pépins gourmetrestaurang, den asiatiska restaurangen Red Ginger samt La Reserve by Wine Inspector som bjuder på vinprovningar. 

 

I O-klassen ingår fartygen:

MS Marina   |   MS Riviera


Det finns annat att göra på kryssningen än att bara sitta på restaurangerna. Njut av de lugnande behandlingarna i spaavdelningen eller beundra soluppgången under morgonpromenad på däcket.


Följ med och bekanta dig med spännande destinationer under ledning av kunniga guider! Från Oceania Cruises mångsidiga utbud av utflykter hittar du bland annat halv- och heldagsutflykter med olika teman som aktivitet, natur, mat och kultur. 


På en kryssning med Oceania Cruises äter du lika gott som på en femstjärnig gourmetrestaurang. Det finns flera alternativ på alla rederiets fartyg.


På en kryssning med Oceania Cruises får du förstklassig service. För varje passagerare ombord på fartyget, finns det 1,6 besättningsmedlemmar  – du kan alltså vara helt säker på att servicen blir personlig! 


Det är enkelt att trivas på Oceania Cruises kryssningar. Träffa dina nya vänner över ett glas vin, lyssna på piano- eller stråkmusik tillsammans i fartygets barer, dansa till sent på kvällen i baren Horizon eller njut av den förstklassiga underhållningen i Lounge.