simply MORE

Boka kryssning

Oceania Cruises ”simply MORE” -paketet erbjuder dig förmåner som ger mer av allt! Paketet inkluderar utflyktskredit, House Select-dryckespaket, middag på specialrestauranger, serviceavgifter samt obegränsat internet. Förmånerna gäller för 1:a och 2:a person i hytten.

simply MORE

Följande förmåner ingår i ”simply MORE”-paketet:

1) Utflyktskredit 
Du får kredit att använda på utvalda utflykter.
Kreditens storlek beror på kryssningens längd enligt följande:
7–9 nätter: $400/hytt
10–13 nätter: $600/hytt
14–18 nätter: $800/hytt
19–24 nätter: $1 200/hytt
25–30 nätter: $1 200/hytt
Minst 31 nätter: $1 400/hytt

Observera att utflyktskrediten inte kan användas i butikerna, dricks till personalen eller till andra tjänster ombord.

Utflyktskrediten kan användas för utflykter som ingår i följande utflyktskategorier:

– Go Local Tours
– Go Green Tours
– Culinary Discovery Tours
– Food & Wine Trails
– Wellness Discovery Tours
– Beyond Blueprints
– Evening Excursions
– Private Car & Driver
– City & Regional Highlights

Gäster i enkelhytt som betalar fullt tilläggpris (200 %) får en full utflyktskredit. Gäster i rabatterade enkelhytter får hälften av utflyktskrediten per hytt.

Utflyktskrediten kan användas för att boka utflykter innan kryssningen börjar. Utflykterna blir tillgängliga för bokning ungefär ett år före kryssningen, och förhandsbokningen stängs ungefär åtta dagar innan kryssningen börjar.

2) House Select-dryckespaket för två
House Select-dryckespaketet inkluderar ett urval av högkvalitativa viner, champagne och öl vid lunch och middag. Paketet innehåller också alkoholfria drycker, mocktail-drinkar och specialkaffe.

House Select-dryckespaketet kan uppgraderas till Prestige Select-dryckespaketet mot en extra kostnad (cirka $30 per person och dag). Prestige Select-dryckespaketet gäller även utanför måltiderna. Uppgraderingen måste göras för båda gästerna som har rätt till dryckespaketförmånen.

3) Gratis måltider på specialrestauranger
I fartygets specialrestauranger kan du äta utan extra kostnad, men du måste göra en bordreservation. Antalet garanterade bordreservationer beror på kryssningens längd och den bokade hyttkategorin.

Det går inte att köpa ytterligare reservationer till specialrestauranger, men det kan vara möjligt att göra fler reservationer ombord på fartyget. Förfrågningar om ytterligare reservationer måste alltid göras separat ombord.

 

3) Serviceavgifter
Serviceavgifter (dricks) till personalen ombord.

5) Obegränsad Wi-Fi
Inkluderar 2 enheter och kan användas till att läsa mejl, sociala media och browsing. Gäller inte streaming av film och musik.

Förmånerna är tillgängliga för alla hyttkategorier för de två första gästerna i hytten. Förmånerna kan inte kombineras med andra kampanjer, om inte annat anges.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.