MSC Cruises – kryssningar för alla

Boka kryssning

MSC Cruises är ett italienskt rederi som erbjuder kryssningar till destinationer över hela världen. Med en modern flotta som kombinerar elegans och innovation, erbjuder MSC ett brett utbud av faciliteter och underhållning ombord. MSC Cruises erbjuder en mix av kulturella upplevelser, underhållning och aktiviteter som tilltalar olika åldrar och intressen.

Ombord hittar du aktiviteter för alla åldrar med allt från 4D-biografer och bowlingbanor till häftiga vattenparker och avkopplande spa-upplevelser. De flesta fartyg har också en lyxig Yacht Club avdelning, där du som svitgäst får ditt eget ”lilla fartyg i ett stort fartyg”.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Kampanjer

Exempel på kryssningar i Medelhavet

MSC Grandiosa – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 9 959 kr per person
Rutt: Barcelona – Till havs – La Goulette – Palermo – Neapel – Livorno – Marseille – Barcelona

MSC Seaside – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 9 649 kr per person
Rutt: Genova – Civitavecchia (Rom) – Palermo – Till havs – Ibiza – Valencia – Marseille – Genova

MSC Armonia – Östra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 9 259 kr per person
Rutt: Venedig – Brindisi – Till havs – Mykonos – Pireus, Aten – Till havs – Split – Venedig

Se alla kryssningar i Medelhavet här >>

Exempel på kryssningar i Karibien och Nordamerika

MSC Meraviglia – Nordamerikanska östkusten, 7 nätter

Pris från 6 791 kr per person
Rutt: New York – Till havs – King’s Wharf – King’s Wharf – King’s Wharf – King’s Wharf – Till havs – New York

MSC Seascape – Östra Karibien, 7 nätter

Pris från 6 963 kr per person
Rutt: Miami – Till havs – Puerto Plata – San Juan – Till havs – Till havs – Ocean Cay MSC Marine Reserve – Miami

Se alla kryssningar i Karibien och Nordamerika här >>

Exempel på kryssningar i Norra Europa

MSC Euribia – Norska kusten, 7 nätter

Pris från 8 309 kr per person
Rutt: Köpenhamn – Till havs – Nordfjordeid – Flåm – Haugesund – Till havs – Kiel – Köpenhamn

MSC Preziosa – Nordkap, 11 nätter

Pris från 17 369 kr per person
Rutt: Hamburg – Till havs – Haugesund – Nordfjordeid – Trondheim – Till havs – Honnigsvag, Nordkap – Honnigsvag, Nordkap – Tromsø – Till havs – Ålesund – Till havs – Hamburg

Se alla kryssningar i Norra Europa här >>

 

Höjdpunkter på MSC Cruises

 • Galleri promenadgatan

  Hjärtat i Meraviglia-klassens fartyg är promenadgatan Galleria, kantad av specialrestauranger, barer och butiker. Ovanför promenadgatan ståtar ett kupoltak bestående av LED-skärmar, där man visar fantastiska bildshower. I taket kan man beundra en stjärnhimmel, soluppgång, skyskrapor och renässanskonstverk – bilderna byts ut enligt ett schema och fartygets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club på fartygets översta däck är som ett litet lyxfartyg i det stora fartyget. Fartygets finaste sviter är belägna här. Yacht Club är det perfekta valet, om du önskar dig lite extra lyx på din kryssning, men ändå vill kunna njuta av det stora fartygets alla tjänster, aktiviteter och underhållning. I Yacht Club finns bland annat ett privat lounge-område, en restaurang och ett soldäck.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenaddäcket Waterfront Boardwalk, som löper runt hela fartyget på Seaside-klassens fartyg, är en perfekt plats för en avkopplande kvällspromenad och för att njuta av solnedgången. Den fina utsikten kan också beundras från de många restaurangerna och barerna belägna utmed promenaddäcket Boardwalk. På några ställen är däckets golv gjort av glas, så man kan se havets vågor under sig.

 • Vattenpark

  En av havens finaste vattenparker finns ombord! Vattenparkerna i Seaside-klassen har totalt fem vattenrutschbanor. I vattenparken kan man till exempel åka ikapp på parallella banor eller glida fram på ett bräde med hjälp av Slideboarding-teknologin. Vattenparken har också ett AquaPlay-område för barn och en äventyrsstig på hög höjd.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Kaffe, te och vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Serviceavgifter
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med MSC Cruises är 20% av resans pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

 

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus tjänar du poäng på de flesta av våra kryssningar!