MSC Cruises – en unik kryssningssemester i Karibien

Boka kryssning

Upplev Karibien på en härlig kryssning!

MSC Cruises moderna fartyg kryssar i det soliga Karibiska havet hela vintern. Eleganta MSC Seascape (2022) kryssar från Miami till tropiska Bahamas och Puerto Rico. Systerfartyget MSC Seaside (2017) och från de sydkaribiska öarna Martinique och Guadeloupe. MSC Seashore (2021) kryssar från Orlando och MSC Meraviglia (2017) kryssar från New York. Ta en titt på vårt fantastiska utbud av kryssningar och välj den som passar dig!

Kryssningskampanjer

MSC Cruises har ett flertal kampanjer som gör deras kryssningar ännu mer prisvärda. Familjer kan semestra i Karibien i vinter till ett lågt pris, eftersom barn under 17 år endast betalar 1 419 kr för 7-nätters kryssning. Du kan enkelt se alla priser och lediga hytter i vår online bokning. Söker du en hytt till fler än fyra personer, vänligen kontakta kundtjänst. Det populära Easy dryckespaketet kan nu också fås till rabatterade priser på de flesta vinterkryssningar. Normalpris är 420 kr per person/dag, men med rabatten kostar det endast 230 kr per person/dag. Dryckespaket med rabatt skall bokas innan du bekräftar din resa.

Upplev Karibien på en härlig kryssning!

Njut av den varma solen i Karibien! Kryssa från t ex Miami, Port Canaveral eller Martinique. MSC Cruises erbjuder ett hav av spännande kryssningar i hela Karibien.

Den yngsta flottan på de sju haven!

MSC Cruises unga flotta består av 20 kryssningsfartyg som alla är byggda på 2000-talet, och rederiet fortsätter att sjösätta nya fartyg varje år. MSC Seascape, MSC Virtuosa och MSC World Europa sjösattes alle i 2022. I 2023 blev MSC Euribia döpt i Köpenhamn. Rederiet har som mål att öka sin flotta till 23 fartyg fram till 2025.

Ombord hittar du aktiviteter för alla åldrar med allt från 4D-biografer och bowlingbanor till häftiga vattenparker och avkopplande spa-upplevelser. De flesta fartyg har också en lyxig Yacht Club avdelning, där du som svitgäst får ditt eget ”lilla fartyg i ett stort fartyg”.

Läs mer om MSC Cruises flotta!

MSC Cruises kryssningar ger utmärkt valuta för pengarna. I vinter kan du också åka på en billig semester med MSC Seascape – MSC Cruises helt nya fartyg som blev sjösatt i slutet av 2022. Och det bästa av allt – en vinterkryssning i Karibien är ju helt enkelt underbart! Jasmin, Kryssningscenter

Höjdpunkter

 • Galleria promenadgatan

  Hjärtat i Meraviglia-klassens fartyg är promenadgatan Galleria, kantad av specialrestauranger, barer och butiker. Ovanför promenadgatan ståtar ett kupoltak bestående av LED-skärmar, där man visar fantastiska bildshower. I taket kan man beundra en stjärnhimmel, soluppgång, skyskrapor och renässanskonstverk – bilderna byts ut enligt ett schema och fartygets program.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenaddäcket Waterfront Boardwalk, som löper runt hela fartyget på Seaside-klassens fartyg, är en perfekt plats för en avkopplande kvällspromenad och för att njuta av solnedgången. Den fina utsikten kan också beundras från de många restaurangerna och barerna belägna utmed promenaddäcket Boardwalk. På några ställen är däckets golv gjort av glas, så att man kan se havets vågor under sig.

 • Vattenpark

  En av havens finaste vattenparker finns ombord! Vattenparkerna i Seaside-klassen har totalt fem vattenrutschbanor. I vattenparken kan man till exempel åka ikapp på parallella banor eller glida fram på ett bräde med hjälp av Slideboarding-teknologin. Vattenparken har också ett AquaPlay-område för barn och en äventyrsstig på hög höjd.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club på fartygets översta däck är som ett litet lyxfartyg i det stora fartyget. Fartygets finaste sviter är belägna här. Yacht Club är det perfekta valet, om du önskar dig lite extra lyx på din kryssning, men ändå vill kunna njuta av det stora fartygets alla tjänster, aktiviteter och underhållning. I Yacht Club finns bland annat ett privat lounge-område, en restaurang och ett soldäck.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Juicer (frukost och buffé), kaffe och isvatten (endast i buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Serviceavgifter
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med MSC Cruises är 20% av resans pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

 

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjänar du CashPoints på alla våra kryssningar!