Kryssa bekvämt från Köpenhamn eller Stockholm med MSC Cruises

Boka kryssning

Smidigt med kryssning direkt från Köpenhamn, Hamburg eller Stockholm!

Kryssa med MSC Cruises i Norra Europa året runt! Från Köpenhamn kan du kryssa till de vackra norska fjordar, och från Hamburg kommer du till bland annat Zeebrugge, Rotterdam och Southampton med MSC Cruises nya fartyg, MSC Euribia. 

Ombord hittar du aktiviteter för alla åldrar med allt från 4D-biografer och bowlingbanor till häftiga vattenparker och avkopplande spa-upplevelser. De flesta fartyg har också en lyxig Yacht Club avdelning, där du som svitgäst får ditt eget ”lilla fartyg i ett stort fartyg”.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Norska fjordarna från Köpenhamn

MSC Euribia

Exempel på rutt:  Köpenhamn – Warnemünde – Till havs – Bergen – Eidfjord – Kristiansand – Oslo – Köpenhamn

Pris från 7 579  kr. per person.

Specialpris! Kryssa i maj och få gratis uppgradering från utsides- till balkonghytt!

Kryssa från Stockholm

MSC Poesia

Exempel på rutt:  Stockholm – Till havs – Köpenhamn – Rönne – Warnemünde – Gdynia – Rönne – Visby – Stockholm

Pris från 13 659 kr. per person.

 

 

Kryssningar från Hamburg i vinterhalvåret

MSC Euribia & MSC Preziosa

Exempel på rutt: Hamburg – Till havs – Rotterdam – Zeebrygge – Le Havre – Southampton – Till havs – Hamburg

Pris från 5 619 kr. per person.

Nordkap från Hamburg

MSC Preziosa

Exempel på rutt: Hamburg – Till havs – Haugesund – Nordfjordeid – Trondheim – Till havs – Honnigsvag, Nordkap – Honnigsvag, Nordkap – Tromsø – Till havs – Ålesund – Till havs – Hamburg

Pris från 17 369 kr. per person.

Norra Atlanten från Hamburg

MSC Preziosa

Exempel på rutt: Hamburg – Till havs – Invergordon – Till havs – Reykjavik – Reykjavik – Isafjördur – Akureyri – Till havs – Kirkwall, Orkney Islands – Till havs – Hamburg

Pris från 12 709 kr. per person.

Kampanjer

Höjdpunkter

 • Poolområde

  Ombord MSC Cruises fartyg finns några av havens största poolområden med flera jacuzzos och pooler. Elegant design, vacker belysning och en jättestor skärm gör poolområdet lockande ännu efter att skymningen fallit – en perfekt plats att tillbringa varma sommarkvällar på.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club på fartygets översta däck är som ett litet lyxfartyg i det stora fartyget. Fartygets finaste sviter är belägna här. Yacht Club är det perfekta valet, om du önskar dig lite lyx på din kryssning, men ändå vill kunna njuta av det stora fartygets alla tjänster, aktiviteter och underhållning. I Yacht Club finns bland annat ett privat lounge-område, en restaurang och ett soldäck (finns inte på MSC Poesia)

 • Familjeunderhållning

  På MSC Cruises finns det oändligt med aktiviteter för hela familjen, och massor av skoj för barn och unga i alla åldrar.. För det allra minsta har våra partners Lego och Chicco designat dedikerade utrymmen. De äldre barn kan spela bollspel, ta en tur i MSC Formula Racer eller i åk med full fart i vattenrutschkanan (finns inte på alla fartyg).

 • Galleri Euribia

  Fartygets hjärta utgörs av promenadgatan Galleria Euribia, kantad av specialrestauranger, barer och butiker. Ovanför promenadgatan ståtar ett kupoltak bestående av LED-skärmar, där man visar fantastiska bildshower. I taket kan man beundra en stjärnhimmel, soluppgång, skyskrapor och renässanskonstverk – bilderna byts ut enligt ett schema och fartygets program (endast på MSC Euribia).

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Kaffe, te och vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Serviceavgifter
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med MSC Cruises är 20% av resans pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus tjänar du poäng på de flesta av våra kryssningar!