Kryssningar med en italiensk twist

Boka kryssning

Upplev Medelhavet med Costa Cruises

Upplev det bästa av Medelhavet ombord på Costa Cruises vackra fartyg Costa Diadema, Costa Smeralda och Costa Toscana! Ombord Costa Cruises kan du förvänta dig shower och föreställningar med internationella artister, pooler med rutschkanor och vattenlekar för alla åldrar, ett spa, ett toppmodernt gym och mycket mer.

Rederiet erbjuder restauranger med både italienska och internationella rätter, men ta seden dit du kommer och ät italienskt!

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Erbjudanden

Moderna fartyg

Välkommen till Costas nya flaggskepp Costa Toscana. En semester på Costa Toscana, Costa Cruises nya flaggskepp, är en oförglömlig upplevelse. Detta vackra fartyg är byggt 2022, och Costa Toscanas nya LNG-motorer skyddar miljön och gör resandet mer hållbart.

Costa Diadema erbjuder en rad olika aktiviteter och underhållning för sina passagerare, bland annat en laserarkad, en 4D-biograf och en storbildsskärm i poolområdet. På kvällarna kan passagerarna ta en svängom i nattklubben, lyssna till livemusik i flera olika lounger, besöka kasinot eller se en show i teatern.

Costa Smeralda är Costa Cruises första LNG-fartyget och byggt i Åbo, Finland. Costa Smeralda har elva olika restauranger, inklusive fyra huvudrestauranger och två buffétrestauranger som ingår i priset. Fartygets hjärta är det tre våningar höga Colosseo-torget med dess enorma skärmar. Där erbjuds ett stort utbud av underhållning med allt från akrobatik till dansföreställningar.

Underbara kryssningar i Medelhavet

Åk på semester i Medelhavet! Costa Cruises moderna flotta kryssar till de vackraste destinationerna i västra Medelhavet på sommaren och besöker favoritdestinationer som Italien, Frankrike, Malta och Spanien.

Höjdpunkter hos Costa Cruises

 • Piazza del Campo

  En storslagen trappa mot havet med fantastisk utsikt över fartygets kölvatten. En perfekt plats för spel och fester med underhållning.

 • Archipelago

  Upptäck den nya restaurangen Archipelago med innovativ och hållbar design. Tre världsberömda kockar med tre nya menyer väntar dig: Bruno Barbieri, Hélène Darroze och Ángel León.

 • Colosseo

  Fartygets hjärta, där det alltid händer något, med olika föreställningar, en mängd olika underhållningsalternativ och ett antal loungebarer med olika teman.

 • Aperol Spritz Bar

  Loungemusik, en solnedgång över havet och en Aperol Spritz i handen, den perfekta aperitifen ombord som du kan njuta av med vem du vill.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Kaffe, te och vatten (endast buffé), juicer (frukost och buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med Costa Cruises är 2 000 kr per person. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.

Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.

Har du SAS Eurobonus tjänar du poäng på de flesta av våra kryssningar!

Läs mer!