Celebrity Cruises – en ny form av lyx

Boka kryssning

Moderna och eleganta Celebrity Cruises

Celebrity Cruises magnifika fartyg kryssar världen runt, i bl a Medelhavet, Karibien, Asien och Australien. Dessa kryssningar erbjuder en ny typ av lyx: moderna hytter, fräsch design, innovativa lösningar, personlig service, underhållning i världsklass och en avslappnad atmosfär. De är perfekta för par och grupper av vänner.

Celebrity Cruises har flera bra kampanjer – just nu kan du till exempel få fickpengar ombord på utvalda vinterkryssningar. Se alla Celebrity Cruises kampanjer här!

Celebrity Beyond är verkligen ett fartyg utöver det vanliga. Jag var på Celebrity Beyonds jungfrufärd i Europa i april 2022 och älskade verkligen det eleganta fartyget. Celebrity Beyonds systerfartyg Celebrity Apex (2020) och Celebrity Edge (2018) är också ett utmärkt val om du vill kryssa med ett modernt fartyg. Aino, Kryssningscenter

Valuta för pengarna

"When it comes to luxury, more is more. More space, more options, more luxury."

En kryssning med Celebrity Cruises ger mycket valuta för pengarna – i kryssningspriset ingår boende i moderna hytter, måltider i buffé- och à la carte-restauranger, underhållning, de flesta aktiviteter ombord och dricks till fartygets personal.

Celebrity Cruises i ett nötskal

 • Unika rutter
 • Modern konst och design
 • Hytter och sviter där varje detalj är genomtänkt
 • Stort utbud av fina restauranger
 • Välbefinnande i alla former: i spa, pool och gym

Läs mer om Celebrity Cruises här!

Kampanjer

Spännande rutter runt om i världen

Njut av en kryssningssemester fylld av kulturella sevärdheter, god mat och lyx med Celebrity Cruises!

Underbara kryssningar i Medelhavet / sommarsäsongen 2023-2024

Celebrity Beyond, Celebrity Apex, Celebrity Edge

Exempel på rutt: Civitavecchia, Rom – Ajaccio, Korsika – Portofino – La Spezia, Florens, Pisa, Cinque Terre – Cannes – Till havs – Palma de Mallorca – Barcelona

Pris från 11 109 kr per person

Exempel på rutt: Barcelona – Palma de Mallorca – Till havs – Marseille – Nice – St. Margherita Ligure – La Spezia, Florens, Pisa, Cinque Terre – La Spezia, Florens, Pisa, Cinque Terre – Cagliari, Sardinia – Till havs – Messina, Sicilien – Neapel – Civitavecchia, Rom

Pris från 19 711 kr per person

 

Härliga kryssningar i Karibien / vintersäsongen 2022-2023

Celebrity Beyond, Celebrity Apex, Celebrity Edge

Exempel på rutt: Fort Lauderdale – Till sjöss – San Juan, Puerto Rico – Roadtown, Tortola – Basseterre, St Lucia Kitts och Nevis – Till sjöss – Till sjöss – Till sjöss – Fort Lauderdale

Pris från 8 873 kr per person

Exempel på rutt: Fort Lauderdale – Till havs – Georgetown – Till havs – Cartagena – Oranjestad – Oranjestad – Willemstad, Curacao – Till havs – Falmouth – Till havs – Fort Lauderdale

Pris från 20 080 kr per person

Unika kryssningar i Alaska / sommarsäsongen 2023-2024

Celebrity Eclipse, Celebrity Solstice, Celebrity Millennium

Exempel på rutt: Vancouver – Inside Passage – Ketchikan, Alaska – Juneau, Alaska – Skagway, Alaska – Hubbard Glacier – Icy Strait, Alaska – Till sjöss – Victoria, Kanada – Seattle

Pris från 8 113 kr per person

Exempel på rutt: Vancouver – Till havs – Ketchikan, Alaska – Till havs – Till havs – Till havs – Till havs – Crossing the international date line – Till havs – Till havs – Till havs – Till havs – Muroran – Aomori – Till havs – Yokohama

Pris från 13 611 kr per person

Höjdpunkter från Celebritys nya fartyg

Celebrity Beyond (2022), Celebrity Apex (2020) och Celebrity Edge (2018) har av goda skäl kallats världens modernaste kryssningsfartyg, med spännande ny design och innovativa lösningar som till exempel Magic Carpet – ett ytterdäck med vilket man kan förflytta sig från ett däck till ett annat

 • Resort-däck

  Njut av utomhusluften på det unika Resort-däcket. Det är den perfekta platsen för avkoppling med sin stora pool, konstgalleriet, de martiniglasformade bubbelpoolerna i två våningar och cabanas-badhytterna. Området är på två däck omgivet av en löparbana med upp- och nerförsbackar. Besök också de vuxna resenärernas eget poolområde, var design har fått sin inspiration av havets färger och rörelse.

 • Rooftop Garden

  Leta rätt på en bekväm vilstol och fördjupa dig i en god bok eller avnjut en uppfriskande cocktail, medan du beundrar det öppna havet. Spela ett parti schack på ett jättelikt schackbräde eller njut av avspänd levande musik. Rooftop Garden har fått sin inspiration från barndomens lekparker – det är ett bekymmersfritt, rymligt och levande område, där man kan koppla av eller socialisera. Rooftop Garden har också en egen grillrestaurang.

 • Magic Carpet

  Det rörliga yttre däcket, den så kallade Magic Carpet eller den magiska mattan, är ett utrymme, vars användningsändamål ändras beroende på vilket däck den befinner sig på. På Resort-däck kan man uppleva en unik Dinner on the Edge-måltid, på däck 14 utgör den en förlängning av pooldäcket, och på däck 5 serveras en oförglömlig utomhusmåltid. Den magiska mattan erbjuder fri utsikt mot havet och stämningsfull inredning.

 • Infinite Veranda-hytter

  Njut av solnedgången direkt från den bekväma soffan i din egen Infinite Veranda-hytt. Med ett knapptryck viks balkongdörrarna åt sidan och utrymmet blir till en del av balkongen. Balkongens glas kan om så önskas också helt stängas. Infinite Veranda-hytterna har modern design och teknologi samt bekväma king-size sängar.

Övrig information

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Iste, smaksatt vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé), kaffe och isvatten
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Serviceavgifter (dricks)
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med Celebrity Cruises är 2000 kr per person. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus, Norwegian Reward eller Finnair Plus tjänar du CashPoints på alla våra kryssningar!