Upplev Medelhavet med MSC Cruises

Boka kryssning

MSC Cruises er et italiensk rederi, der tilbyder rejseoplevelser til destinationer over hele verden. Med en moderne flåde af skibe, der kombinerer elegance og innovation, tilbyder MSC en bred vifte af faciliteter og underholdning om bord. De sejler til forskellige destinationer og tilbyder en blanding af kulturelle oplevelser, underholdning og aktiviteter, der appellerer til forskellige aldre og interesser.

MSC lægger vægt på service af høj kvalitet og stræber efter at skabe uforglemmelige ferieminder for deres gæster.Hos MSC Cruises er filosofien, at tiden skal fyldes med dejlige stunder i selskab med dem, man holder af.

Sugen på kryssning? Skriv in dina kontaktupplysningar och önskemål så kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag. Skicka en bokningsförfrågan!

Kampanjer

Exempel på kryssningar i Medelhavet

MSC Seaside – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 7 559 kr per person
Rutt: Civitavecchia, Rom – Till havs – Palma de Mallorca – Barcelona – Cannes – Genua – La Spezia – Civitavecchia, Rom

MSC World Europa – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 7 449 kr per person
Rutt: Barcelona – Marseille – Genua – Civitavecchia, Rom – Palermo, Sicily – Valletta – Till havs – Barcelona

Se alla kryssningar i Västra Medelhavet här >> 

 

MSC Opera – Östra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 7 139 kr per person
Rutt:  Pireus, Aten – Katakolon – Korfu – Argostoli, Cephalonia – Bari – Till havs – Santorini – Pireus, Aten

MSC Sinfonia – Östra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 6 659 kr per person
Rutt: Venedig – Brindisi – Till havs – Mykonos – Pireus, Aten – Till havs – Split – Venedig

Se alle kryssningar i Östra Medelhavet här >>

Höjdpunkter på MSC Cruises

 • Galleri promenadgatan

  Hjärtat i Meraviglia-klassens fartyg är promenadgatan Galleria, kantad av specialrestauranger, barer och butiker. Ovanför promenadgatan ståtar ett kupoltak bestående av LED-skärmar, där man visar fantastiska bildshower. I taket kan man beundra en stjärnhimmel, soluppgång, skyskrapor och renässanskonstverk – bilderna byts ut enligt ett schema och fartygets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club på fartygets översta däck är som ett litet lyxfartyg i det stora fartyget. Fartygets finaste sviter är belägna här. Yacht Club är det perfekta valet, om du önskar dig lite extra lyx på din kryssning, men ändå vill kunna njuta av det stora fartygets alla tjänster, aktiviteter och underhållning. I Yacht Club finns bland annat ett privat lounge-område, en restaurang och ett soldäck.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenaddäcket Waterfront Boardwalk, som löper runt hela fartyget på Seaside-klassens fartyg, är en perfekt plats för en avkopplande kvällspromenad och för att njuta av solnedgången. Den fina utsikten kan också beundras från de många restaurangerna och barerna belägna utmed promenaddäcket Boardwalk. På några ställen är däckets golv gjort av glas, så man kan se havets vågor under sig.

 • Vattenpark Aurora Borealis

  MSC World Europas färgglada vattenpark är en härlig plats för vattenlekar för alla barn och de med barnasinne. Förutom barnpoolen har vattenparken flera vattenrutschbanor för hela familjen. En ny typ av VR-teknik ger vattenparken ytterligare en futuristisk känsla, vilket gör vattenlekarna ännu roligare.

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Kaffe, te och vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Serviceavgifter
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med MSC Cruises är 20% av resans pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus tjänar du poäng på de flesta av våra kryssningar!