Upplev Medelhavet med MSC Cruises

Boka kryssning

MSC Cruises erbjuder nu rabatterade priser på sina kryssningar 2024 i Medelhavet. Du kan spara upp till 2 000 kr per person eller 25% på utvalda kryssningar. Rabatten är automatiskt avdragen alla priser på vår hemsida. Om kryssningen är en del av kampanjen, hittar du information om detta i kryssningens rubrik, till exempel ”MSC Package – Västra Medelhavet 7 nätter Barcelona/Barcelona – SUMMER DEAL”.

Vid bokningen har du även möjlighet att lägga till Easy-dryckespaketet till ett rabatterat pris, 230 kr per dag per person (normalt 420-460 kr per dag per person). Priset som inkluderar det rabatterade dryckespaketet kommer att vara angivet i kryssningens rubrik (SUMMER DEAL WITH EASY DRINK) i samband med kampanjen i vår online bokning.

Medelhavet

Du kan kryssa med MSC Cruises i Medelhavet från följande hamnar: Barcelona, Bari, Cannes, Civitavecchia (Rom), Genua, La Goulette, La Spezia, Livorno, Marghera (Venedig), Marseille, Messina, Neapel, Palermo, Palma de Mallorca, Pireus (Athen), Tarragona, Trieste, Valencia och Valletta.

Kryssningar i Västra Medelhavet

Kryssningar i Östra Medelhavet

Övriga kryssningar i Medelhavet

Prisexempel vinter

MSC Orchestra – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 4 509 kr per person
Pris inkl. Easy dryckespaket från 6 819 kr per person

Rutt: Civitavecchia, Rom – Livorno – Marseille – Palma de Mallorca – Valencia – Till havs – Cagliari, Sardinia – Civitavecchia, Rom

MSC World Europa – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 6 229 kr per person
Pris inkl. Easy dryckespaket från 7 839 kr per person

Rutt: Barcelona – Marseille – Genua – Civitavecchia, Rom – Palermo, Sicily – Valletta – Till havs – Barcelona

 

Prisexempel sommar

MSC Grandiosa – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 10 609 kr per person
Pris inkl. Easy dryckespaket från 12 219 kr per person

Rutt: Barcelona – Till havs – La Goulette – Palermo – Neapel – Livorno – Marseille – Barcelona

MSC Seaside – Västra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 10 609 kr per person
Pris inkl. Easy dryckespaket från 12 219 kr per person

Rutt: Genova – Civitavecchia (Rom) – Palermo – Till havs – Ibiza – Valencia – Marseille – Genova

MSC Armonia – Östra Medelhavet, 7 nätter

Pris från 8 259 kr per person
Pris inkl. Easy dryckespaket från 9 869 kr per person

Rutt: Venedig – Till havs – Dubrovnik – Kotor – Korfu – Zakynthos – Bari – Venedig

Kampanjer

Höjdpunkter på MSC Cruises

 • Galleri promenadgatan

  Hjärtat i Meraviglia-klassens fartyg är promenadgatan Galleria, kantad av specialrestauranger, barer och butiker. Ovanför promenadgatan ståtar ett kupoltak bestående av LED-skärmar, där man visar fantastiska bildshower. I taket kan man beundra en stjärnhimmel, soluppgång, skyskrapor och renässanskonstverk – bilderna byts ut enligt ett schema och fartygets program.

 • MSC Yacht Club

  MSC Yacht Club på fartygets översta däck är som ett litet lyxfartyg i det stora fartyget. Fartygets finaste sviter är belägna här. Yacht Club är det perfekta valet, om du önskar dig lite extra lyx på din kryssning, men ändå vill kunna njuta av det stora fartygets alla tjänster, aktiviteter och underhållning. I Yacht Club finns bland annat ett privat lounge-område, en restaurang och ett soldäck.

 • Waterfront Boardwalk

  Promenaddäcket Waterfront Boardwalk, som löper runt hela fartyget på Seaside-klassens fartyg, är en perfekt plats för en avkopplande kvällspromenad och för att njuta av solnedgången. Den fina utsikten kan också beundras från de många restaurangerna och barerna belägna utmed promenaddäcket Boardwalk. På några ställen är däckets golv gjort av glas, så man kan se havets vågor under sig.

 • Vattenpark Aurora Borealis

  MSC World Europas färgglada vattenpark är en härlig plats för vattenlekar för alla barn och de med barnasinne. Förutom barnpoolen har vattenparken flera vattenrutschbanor för hela familjen. En ny typ av VR-teknik ger vattenparken ytterligare en futuristisk känsla, vilket gör vattenlekarna ännu roligare.

I kryssningspriset ingår:

 • Hytt med hög standard
 • Möjlighet att äta dygnet runt
 • Kaffe, te och vatten (buffé endast), juicer (frukost och buffé)
 • Simbassänger och bubbelpooler
 • Ett stort gym med havsutsikt
 • Kunnig personal och aktiviteter anpassade för barn
 • Brett utbud av underhållning, såsom teater, stand-up komedi och levande musik
 • Ett stort urval av barer och lounger
 • Serviceavgifter
 • Alla skatter och hamnavgifter

Att boka en kryssning hos oss är enkelt. Du kan boka online, eller genom att kontakta vår kundservice på mejl, chatt eller telefon. Din bokning är endast preliminär, så länge anmälningsavgiften inte är betalad.

Anmälningsavgiften för en kryssning med MSC Cruises är 20% av resans pris. Slutbetalningen skall vara Kryssningscenter tillhanda senast 65 dagar före avresedagen. Vid bokning därefter skall hela beloppet betalas direkt vid bokningstillfället.

Kryssningscenter är en del av den privatägda svenska researrangören Travel Specialist Group som startade år 2001. Målsättningen är att skapa ett varuhus för kryssningar, där allt finns under samma tak. Vi strävar efter att underlätta bokningen av kryssningarna så att de flesta kryssningar ska kunna bokas online. För detta ändamål har vi marknadens mest avancerade online bokningssystem till ditt förfogande.

Vi tar ingen serviceavgift för kryssningsbokningar, så kryssningarna kan bokas på Kryssningscenter till samma pris och ibland t o m ännu billigare än på de olika rederiernas egna hemsidor.

Vi älskar kryssningar, och har själva kryssat med de flesta rederier. Vi delar gärna med oss av vår kunskap, och gör allt för att hjälpa dig med att hitta din drömkryssning.
Kryssningscenter har prisgaranti och vi garanterar att du hos oss alltid får en kryssning till marknadens bästa pris.
Har du SAS Eurobonus eller Finnair Plus tjänar du poäng på de flesta av våra kryssningar!