Wellnesstjänster

Silverseas spa är en avslappnande flyktort från fartygets liv och larm. Spaavdelningen har enorma panoramafönster, nio behandlingsrum, inomhus- och utomhusutrymmen för avslappning samt en bubbelpool. På utomhusområdet finns en bardisk, där du kan beställa smoothies, champagne eller cocktails till bubbelpoolen.

På spa erbjuds ett rikt utbud av olika wellnessbehandlingar från kroppsinpackningar till massage med heta stenar och ansiktsbehandlingar. På den exklusiva spaavdelningen Thermal Suite finns uppvärmda liggstolar, flera bastur och ångrum. Silver Spirit kan erbjuda en turkisk bastu för privat bruk för den som längtar efter att skämma bort sig ännu mer.

På fartygets skönhetssalong erbjuds olika typer av skönhetsbehandlingar så som manikyr och pedikyr. På frisörsalongen kan du fräscha upp ditt hår och få det klippt och färgat.

Börja morgonen med träning på kryssningsfartygets gym som är utrustat med fria vikter, träningsmaskiner, löpband, crosstrainer och motionscyklar. Du kan utan kostnad delta i de gruppträningsklasser som ordnas, så som yoga och pilates. Gymmet erbjuder mot en extra kostnad timmar med en personlig tränare och andra specialtimmar.

På kryssningarna anordnas också föreläsningar om hälsa och träning, där du får lära dig allt från akupunktur till en hälsosam livsstil.