Silver Nova

Boka kryssning

Silver Nova har banbrytande arkitektur som syftar till att ta hänsyn till och respektera de känsliga ekosystemen i de platser fartyget besöker och minimera sin miljöpåverkan. Fartyget är det första hybridlyxfartyget som inte producerar utsläpp när det är i hamn. Även om miljövänlighet är viktigt ombord på fartyget, glöms inte den karakteristiska lyxen som är typisk för rederiet Silversea. Silver Nova är för närvarande det största av Silverseas fartyg och kan rymma upp till över 700 passagerare i sina innovativa sviter.

Läs mer om måltiderna, aktiviteterna och servicen ombord! Läs här!

Tekniska uppgifter

  • Byggnadsår 2023
  • Renoverat
  • Bruttotonnage 54 700 t
  • Längd 245 m
  • Bredd 30 m
  • Däck 9
  • Passagerare 725
  • Personal 555
  • Sviter 365

Sviter

Veranda-svit

I Veranda-sviterna finns två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna har högkvalitativa madrasser som är specialtillverkade. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddmeny. I svitens badrum hittar du duschkabin och badkar, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, kylskåp och bar, soffområde, telefon, platt-TV och interaktivt mediebibliotek, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, paraply och värdeskåp. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne.

På fartyget erbjuds Classic Veranda-, Superior Veranda-, Deluxe Veranda- och Premium Veranda-sviter. Skillnaden mellan dessa sviter ligger i deras placering. Classic Veranda- och Superior Veranda-sviterna är placerade i fartygets främre och bakre delar. Deluxe Veranda-sviterna ligger på en populär plats mitt på fartyget. Premium Veranda-sviterna är placerade på de övre däcken i fartygets bakre del.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 33 m².

Medallion-svit

I Medallion-sviten finns två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna är utrustade med specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddmeny. I svitens badrum hittar du duschkabin och badkar, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är dessutom utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV, ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, kylskåp och bar, espressomaskin samt paraply. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under hela kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt, och dagliga kanapéer serveras i sviten.

På fartyget erbjuds Medallion- och Premium Medallion-sviter. Skillnaden mellan dessa sviter ligger i deras placering. Premium Medallion-sviterna är placerade i fartygets bakre del.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 49 m².

Junior Grand-svit

I Junior Grand-sviten finns två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna är utrustade med specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddmeny. I svitens badrum hittar du duschkabin och bubbelbad, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är dessutom utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV, ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply samt värdeskåp. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under hela kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt, och dagliga kanapéer serveras i sviten.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 54-58 m².

Silver-svit

I Silver-sviten finns två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna är utrustade med specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddmeny. I svitens badrum hittar du duschkabin och bubbelbad, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är dessutom utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV, ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply samt värdeskåp. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under hela kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt. Dagliga kanapéer serveras i sviten, och gästerna i sviten har möjlighet att äta middag vid fartygets officersbord.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 63 m².

Signature-svit

I Signature-sviten finns två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna är utrustade med specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddmeny. I svitens badrum hittar du duschkabin och bubbelbad, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är dessutom utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV, ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply samt värdeskåp. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under hela kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt. Dagliga kanapéer serveras i sviten, och gästerna i sviten har möjlighet att äta middag vid fartygets officersbord. Priset för sviten inkluderar dessutom två timmars gratis internationell samtalstid med hytttelefonen samt prioriterad tillgång till fartyget på den första dagen.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 65 m².

Master-svit

I Master-sviten finns två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna är utrustade med specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddmeny. I svitens badrum hittar du duschkabin och bubbelbad, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är dessutom utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV, ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply samt värdeskåp. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under hela kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt. Dagliga kanapéer serveras i sviten, och gästerna i sviten har möjlighet att äta middag vid fartygets officersbord. Priset för sviten inkluderar dessutom en middag för två på La Dame-restaurangen, två timmars gratis internationell samtalstid med hytttelefonen samt prioriterad tillgång till fartyget på den första dagen.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 67-77 m².

Grand-Svit

Grand-sviten erbjuder två separata sängar som kan kombineras till en dubbelsäng. Sängarna är utrustade med specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från svitens kuddsortiment. I svitens badrum hittar du duschkabin och bubbelbad, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är dessutom utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV, ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply samt värdeskåp. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under hela kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt. Dagliga kanapéer serveras i sviten, och gästerna i sviten har möjlighet att äta middag vid fartygets officersbord. Priset för sviten inkluderar dessutom en middag för två på La Dame-restaurangen, två timmars gratis internationell samtalstid med hytttelefonen samt prioriterad tillgång till fartyget på den första dagen.

Svitens storlek med balkongen är cirka 85

Owner’s-svit

Owner’s-sviten är en lyxig och rymlig boende med två separata sängar som kan omvandlas till en dubbelsäng. Sängarna har specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från ett urval i sviten. På svitens badrum finns dusch och bubbelbadkar, lyxiga badprodukter samt mjuka badrockar och tofflor. Sviten är utrustad med en garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV och ett interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, skrivbord, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply och värdeskåp. Svitens gäster har tillgång till gratis tvättservice under kryssningen. Sviten har även en möblerad balkong. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Den första dagen på kryssningen firas med champagne, choklad och frukt. Dagliga kanapéer serveras i sviten, och svitens gäster kan äta middag vid fartygets officersbord. Priset för sviten inkluderar även middag för två på La Dame-restaurangen, två timmars gratis internationell samtalstid med hytttelefonen och prioriterad tillgång till fartyget den första dagen.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 98 m².

Otium-svit

I Otium-sviten finns två separata sängar som kan omvandlas till en dubbelsäng. Sängarna har specialtillverkade madrasser av hög kvalitet. För att säkerställa bästa sömnkvalitet kan du välja din egen kudde från suittens kuddmeny. På badrummet i sviten finns dusch och bubbelbad, lyxiga badprodukter samt plysch-badrockar och tofflor. Sviten är också utrustad med bland annat en walk-in-garderob, hårtork, sminkbord, skrivbord, bäddsoffa, telefon, två platt-TV och interaktivt mediebibliotek, ljudsystem, skrivbord, gratis WiFi, USB-laddningsportar för telefoner, separat matplats, kylskåp och bar, espressomaskin, paraply och värdeskåp. Gästerna i sviten har tillgång till gratis tvättservice under kryssningen. Sviten har också en egen möblerad balkong med bubbelbad. Gästerna i sviten betjänas av sin egen butler. Kryssningens första dag firas med champagne, choklad och frukt. Dagliga kanapéer serveras i sviten, och gästerna i sviten kan äta middag vid fartygets besättningens bord. Priset för sviten inkluderar även middag för två på La Dame-restaurangen, två timmars gratis internationell samtalstid med hytttelefonen och prioriterad tillgång till fartyget den första dagen.

Svitens storlek inklusive balkong är cirka 123 m².

Galleri

Kampanjer