Matupplevelser

Utbudet på Silverseas restauranger varierar mellan de olika kryssningsrutterna. På kryssningar i Asien serveras du måltider inspirerade av det asiatiska köket. Vid Amalfikusten däremot får du prova på italienska läckerheter. Du kan njuta av en trivsam restaurangkväll tillsammans med ditt sällskap eller be restaurangen att ordna plats för er vid ett större bord.

 

La Terrazza & Slow Food

I restaurangen som har hämtat sin inspiration från fenomenet Slow Food, kan du njuta av smakrika italienska rätter i långsam takt. Restaurangens rätter är tillagade av färska och lokala, ekologiska råvaror, så som napolitansk buffelmozzarella, ligurisk olivolja, prosciutto från Parma och parmesanost från Emilia-Romagnala. Det finns inga dukningstider på restaurangen, så du kan komma till frukosten eller lunchen den tid som du önskar. För middagen behövs bordsbokning.

 

La Dame by Relais & Châteaux

Njut av en fantastisk middag på La Dame by Relais & Châteaux! På specialrestaurangen serveras gourmeträtter tillagade av färska och lokala råvaror, mot en extra kostnad. Menyn ändras enligt kryssningsrutten. För middagen behövs bordsbokning.

 

The Restaurant

Skimrande kristaller, porslinsfat, stämningsfulla stearinljus och fantastisk havsutsikt… I fartygets huvudrestaurang har man inte sparat på stämningen! Menyerna, som består av specialiteter skapade av mästerkockarna på Relais & Châteaux, varieras dagligen. Det finns inga dukningstider på restaurangen, så du kan komma till frukosten, lunchen och middagen den tid som du själv önskar.

 

The Grill

På restaurangen The Grill som finns på fartygets däck kan du beställa bland annat hälsosam frukost eller pizza som är gräddad på plats. På kvällarna förvandlas restaurangen till en interaktiv upplevelserestaurang. Heta pannor tas fram till borden, där gästerna själva kan tillaga sin mat. På restaurangens meny finns bland annat färska skaldjur och kött av hög kvalitet. Det finns inga dukningstider på restaurangen, så du kan komma till frukosten eller lunchen när du själv vill. För middagen behövs bordsbokning.

 

Rumsservice

Middag på den egna balkongen? Ja, varför inte! Beställ ljuvliga rätter från huvudrestaurangens meny till din svit. Rumsservice erbjuds dygnet runt. Rumsservice kan också leverera rätter till fartygets lounger, där det finns en bardisk.

 

Seishin (endast på Silver Spirit)

Specialrestaurangen Seishin, där man äter middag mot en extra kostnad, har en intim atmosfär och serverar asiatisk fusionsmat av hög kvalitet. Alla rätter från kobebiff till hummer, är tillagade av färska och äkta råvaror. Beundra kockarnas skicklighet, när de tillagar flotta rätter framför dig. På restaurangen behövs bordsbokning.

Vid lunchtid kan du besöka restaurangen kostnadsfritt för att äta sköna sushi- och sashimirätter.

 

Stars Supper Club (endast på Silver Spirit)

Njut av en gammaldags känsla i Stars Supper Clubs stämningsfulla restaurang. Beställ dina favoritcocktails från baren och prova på olika sorters avsmakningsrätter samtidigt som du kan njuta cabaretsångarens och pianistens gemensamma föreställning. Bordsbokning är nödvändig.