Matupplevelser

Seabourns kryssningar är all-inklusive och ombord finns restauranger i toppklass, där det framställs gourmeträtter av färska råvaror. På restaurangerna serveras utmärkta viner tillsammans med måltiderna. På fartygen finns också ett flertal barer, där dryck kan beställas utan kostnad.

Restaurangerna har inga bestämda dukningstider, vilket betyder att du kan äta när du själv önskar. Bordsreservationer behövs endast till vissa specialrestauranger.

 

Restauranger ombord:

 

The Restaurant

På huvudrestaurangen följer man ”ät när du vill” principen. Du kan äta frukost, lunch och middag när du själv önskar. I huvudrestaurangen serveras ett mångsidigt utbud av olika rätter och råvarorna som används vid tillagningen är av högsta kvalitet.

 

Restaurant 2

På Restaurant 2 erbjuds avsmakningsmenyer. I den stämningsfulla restaurangen är bordsreservation nödvändig. Restaurant 2 finns ombord Seabourn Odyssey, Seabourn Quest och Seabourn Sojourn.

 

The Colonnade

The Colonnade är ett mer avslappnat alternativ till fartygets huvudrestaurang. På The Colonnade kan du njuta av en välsmakande frukost eller lunch i restaurangens inomhusdel eller vid ett utomhusbord. Dagtid erbjuds en buffélunch och en à la carte-meny. Kvällstid serveras i restaurangen rätter som är inspirerade av lokala smaker och matkulturer.

 

Patio Grill

Restaurangen serverar fräscha sallader, grytor och grillade läckerheter i en trevlig miljö på fartygets däck.

 

Måltider i sviten

För boende i sviterna erbjuds kostnadsfri rumsservice dygnet runt. En middag på den egna balkongen blir en kul omväxling till att äta på restaurangerna. Du kan beställa rätter t ex från The Restaurants meny.

 

Seabourn Square

Njut av en bit tårta eller glass på Seabourn Squares café. Det erbjuds även andra bakverk och tilltugg. På caféet finns också gott specialkaffe.

 

New Sushi Restaurant

Sushirestaurangen är ett fräscht alternativ till fartygets andra restauranger. Restaurangen finns endast på Seabourn Encore.

 

New Signature Restaurant

Kommer till alla fartyg år 2018. I restaurangen serveras rätter skapade av den världsberömda köksmästaren Thomas Keller. Gourmeträtterna tillagas av råvaror med mycket hög kvalitet. New Signature Restaurant är en unik restaurangupplevelse till havs.