Matupplevelser

Varje måltid får det att vattnas i munnen

Oavsett om du vill plocka maten själv från buffén eller äta en 5-rätters à la carte middag så väntar en kulinarisk upplevelse även för de mest kräsna.

 

Hela världens kök

Huvudresturangen har ett stort urval för frukost, lunch och middagsrätterna. Resturangen är elegant och diskret inredd och servicen uppmärksam och vänlig. Du kan äta i bufféresturangen Windjammer Café, eller äta asiatisk mat i Jade Sushi eller särskilt hälsosam mat i Café Solarium eller ta en kaffe med bakverk på Café Promenade. Du har även den kostnadsfria rumservicen.*

Mot en extra kostnad kan du välja t ex någon av de italienska resturangerna Portofino och Giovanni’s Table med äkta italiensk stämning, eller GrilleSM som är specialiserad på kött och skaldjur. På Izzumi serveras asiatisk mat från heta naturstenar. Det finns mat för alla smaker ombord.

 

Samla hela familjen

Skulle hamburgare, pommes eller glasstrut smaka? Då ska ni till Johnny Rockets och njuta av den äkta amerikanska 50-talsmiljön. Eller vill du verkligen skämma bort dina barn? Då kan ni välja någon av glasskioskerna Cupcake Cupboard eller Candy Shop, med otaliga smakvarianter. Och skulle familjen tillfälligtvis spridas för vinden för att ta del av olika program, så kan ni lätt samlas för middag på My Family Time Dining1 där man tar hänsyn till hela familjen. Barnen serveras först, så att de kan gå vidare till sina egna programpunkter. Föräldrarna kan vara kvar för att njuta av middagen i lugn och ro och kanske smutta på ett glas årgångsvin.

 

Ät vad som helst, när som helst

My Time Dining1-konceptet innebär att ni väljer själva vilken tid ni vill njuta av middagen. Detta gör att ni kan njuta av er kryssning helt i egen takt. Ni kan njuta av era måltider eller tilltugg i Windjammer Café, med smörgåsbord och en fantastisk utsikt. Har ni större aptit så så finns det flera pizzerior att välja mellan. Om ni vill äta maten i lugn och ro i hytten, så finns det rumservice dygnet runt*.

*Kl 24:00-05.00 tillkommer en nattavgift

 

Restaurangerna

Alla fartyg har ett urval av restauranger och kaféer som kommer att tillfredsställa även de mest krävande smaklökar. Menyerna som finns bygger på en förstklassig matlagning med de bästa råvarorna. Bland resturangutbudet finns:

  • Högklassiga à la carte restauranger – huvudrestaurangen och flera specialrestauranger
  • Mindre restauranger och bufférestauranger, utomhus och inomhus. Dessa restauranger erbjuder mat från hela världen.
  • Pizzaerior och små restauranger
  • Kaféer och glassbarer
  • Rumservice dygnet runt
  • Snacks i kaféet även under natten

Alla måltider ombord är inkluderade i priset.

Observera att fartyget också har specialrestauranger som kräver bordsreservation. I dessa restauranger tillkommer en avgift ($ 5-45).