Mångsidigt utbud av utflykter

Följ med på expedition

Vill du vara del av bestättningen på St Maartens regata, rida kamel på Dubais sandstränder eller vill du sväva ovanför Alaskas glaciärer. Du kan även koppla av på en privat sandstrand i Bahamas eller Haiti.

 

Ta tillfället i akt!

De guidade turerna är det bästa sättet att utforska de spännande destinationerna. Allt du behöver göra är att bestämma vilka äventyr som du vill följa med på. I hamnen väntar reseledaren som tar hand om er under utflykten.

Du kan lugnt ägna dig åt att njuta av utflykterna och äventyren, för rederiet ordnar med allt praktiskt från början till slut.

 

Utflykter

Royal Caribbean har utflykter på nästan 300 destinationer i världen. På kryssningen upplever ni en ny hamn nästan varje dag. Varje ny destination har ett brett utbud av utflykter som leds av professionella reseledare med stor lokalkännedom.

Ni kan uppleva allt det bästa på varje destination och besöka sevärdheter som annars kanske hade förblivit osedda. För att försäkra er om plats på den utflykt ni vill delta i rekommenderar vi att ni bokar utflykten senast 11 dagar före avresan.

Om ni behöver mer information om utflykterna kan ni vända er till personalen ombord på fartyget så får ni all tänkbar information.