Underhållning och aktiviteter

På en kryssning med Regent Seven Seas Cruises kommer du inte få långtråkigt. All underhållning och aktiviteter ingår i kryssningens pris, så du kan kasta dig direkt in i semesterkänslan.

 

Att göra under dagen

Tillbringa dagen i en skön solstol i poolområdet, koppla av i bubbelpoolen eller simma några varv i den uppvärmda poolen. Testa dina färdigheter i golfsimulatorn eller på minigolfbanan. Eller spela en bordtennismatch eller det populära shuffleboard. Vid poolrestaurangen kan du njuta av den friska luften och utsikten över havet.

Få en bra start på morgonen på Coffee Connection, som erbjuder ett stort urval av specialkaffe, bakverk och färsk frukt. På biblioteket kan du läsa om kommande resmål eller tillbringa eftermiddagen i sällskap med en gammal klassiker. Spela ett parti schack eller delta i en brädspelsturnering. På internet-caféet Club.com kan du hålla kontakten med yttervärlden. På vissa utvalda kryssningar ordnas också program för barn och unga både ombord och iland som leds av erfaren personal.

 

Att göra på kvällen

På kvällarna vaknar fartygen till liv. Restaurangerna öppnar sina dörrar och underhållningen startar. I Show Loungen visas spännande cirkusföreställningar, produktioner i Broadway-stil och underhållande kabaréföreställningar. Andra vill tillbringa sin kväll vid spelborden på kasinot eller smutta på fin konjak och kanske njuta av en god cigarr i eleganta Connoisseur Club.

Det arrangeras även disco- och karaokekvällar, jazzföreställningar och andra kvällsprogram. Du kan dansa till latinska takter på dansgolvet eller koppla av i pianobaren.

 

The Smithsonian Collection*

Smithsonian-institutet är ett utbildnings- och forskningsinstitut, som också äger ett flertal museer. På en kryssning med Regent Seven Seas Cruises får du möjlighet att gå på föreläsningar och frågestunder som hålls av institutets forskare och experter. Föreläsningarnas ämnen varierar från konst till grekisk poesi och resmålens historia. Under kvällsevenemang får du möjlighet att tala med forskarna på en mer personlig nivå.

*Endast på vissa kryssningar

 

Culinary Arts Kitchen

I Culinary Arts Kitchen* anordnas intressanta matlagningskurser. På den egna arbetsstationen finns spis, diskbänk och olika matlagningsredskap. Svårighetsnivån för matlagningsklasserna varierar från nybörjare till mycket erfaren. På lektionerna lär du dig till exempel att laga fisk på åtta olika sätt, laga mat vid hög temperatur och göra pasta från deg. Läs mer om de olika alternativen här.

*Lektionerna på Culinary Arts Kitchen är kostnadsbelagda (89 dollar/person), och finns endast på Seven Seas Explorer