Matupplevelser

På en kryssning med Regent Seven Seas Cruises, väljer du själv när, med vem och var du äter dina måltider. Kanske vill du beställa middag från rumsservice till din egna balkong? Eller kanske vill du hellre prova någon av fartygets specialrestauranger?

Fartygen har 4-6 restauranger och du kan själva välja vilken du föredrar just för ikväll. Bordsbokning ska göras för specialrestaurangerna. Du är garanterad att få plats på var och en av restaurangerna åtminstone en gång under kryssningen.

 

Restaurangerna

 

Prime 7

Specialrestaurangen Prime 7 är en elegant köttrestaurang med en modern tvist. De robusta läderstolarna, trädetaljerna och eleganta besticken skapar en intim känsla i restaurangen. Restaurangen serverar klassiska rätter som kräftpaj, råbiff och musselsoppa. Nötkött av klassen USDA Prime serveras i form av Prime New York Strip, Porterhouse Steak och Filet Mignon. Det serveras också kungskrabba från Alaska och havstunga. Bordsbokning behövs för restaurangen.

 

Compass Rose

Den stämningsfulla Compass Rose är kryssningsfartygens största restaurang där det serveras frukost med alla tillbehör, lättare luncher och fantastiska middagar. På Compass Rose är köket europeiskt, och där bjuds bl a på smakrika vegetariska rätter samt hälsosamma specialiteter från Canyon Ranch SpaClub. Du kan be kyparen om ett bord för två eller dela ett bord, och få nya bekantskaper.

 

Signatures

Signatures är en autentisk fransk restaurang, som kan konkurrera med fina parisiska restauranger. I restaurangen serveras franska klassiker som Quiche au Roquefort och Terrine de Foie Gras. Till huvudrätt finns bland annat lam och ankbröst – självklart serverat tillsammans med utmärkta årgångsviner. Restaurangen finns på Seven Seas Voyager och Seven Seas Mariner. Det ska göras bordsbokning för restaurangen.

 

La Veranda

I buffétrestaurangen La Veranda, serveras frukost och lunch. Restaurangen serverar ofta lokala läckerheter samt utmärkt pizza. På La Veranda kan du äta inomhus eller njuta av den friska havsluften på däcket.

 

Chartreuse

Chartreuse är en fransk bistrorestaurang, som serverar det bästa från det franska köket. Vid tillagningen av de läckra rätterna i fine dining-stil används både klassiska och moderna tillagningsmetoder. Alla bord på den stämningsfulla restaurangen har en fantastisk utsikt över havet. Chartreuse har öppet vid lunchtid på hamndagar och kvällstid varje dag. Restaurangen finns endast ombord på Seven Seas Explorer och kräver bordsbokning.

 

Sette Mari at La Veranda

Varje kväll ändrar La Veranda skepnad till en intim middagsrestaurang. På Sette Mari at La Veranda serveras autentisk italiensk mat: antipasti och läckra pastarätter tillsammans med passande viner. Till menyerna används endast färska råvaror av hög kvalitet.

 

Pacific Rim

Den asiatiska fusionrestaurangen Pacific Rim är en vackert inredd restaurang med fantastisk havsutsikt. På menyn hittar du bland annat koreanska, thailändska och kinesiska läckerheter. Restaurangen finns endast ombord på Seven Seas Explorer och kräver bordsbokning.

 

Pool Grill

På poolrestaurangens meny finns bland annat hamburgare, grillade skaldjur, smörgåsar och färska sallader. Till efterrätt kan du välja kanske en milkshake eller en glass.