Sanctuary – en avkopplande upplevelse

Sanctuary – en avkopplande upplevelse

”Serenity Stewards” – alltid till din tjänst!

Poolområdet Sanctuary har egen personal och Serenity Stewards är ansvariga för att din vistelse blir så lugn och avkopplande som möjligt. De tar hand om ditt välbefinnande genom att komma med en kyld handduk eller genom att spruta Evian vatten i ditt ansikte, och genom att servera hälsosam mat och dryck. Av dem kan ni hyra en MP3-spelare laddat med spellistor med olika teman. Brusreducerande hörlurar ser till att ni lugnt kan segla in i musikens värld.

 

Al Fresco massage

I Sanctuary finns öppna bungalows där Lotus Spa erbjuder massage i avskildhet. Du kan välja mellan klassisk massage, avslappnade djup massage eller Lotus spa helkroppsmassage, särskilt populär bland par. Massörerna använder speciella massagestolar vid massage av rygg, axlar och nacke. Vad kan vara mer avkopplande än spabehandlingar mitt i den svala grönskan, i den milda vinden från havet och till behaglig musik. Solstolarna är lyxigt mjuka och det finns även större stolar för par. För en perfekt slut på en avkopplande dag, varför inte delta i en yoga session i solnedgången?

 

Uppfriskande drycker och hälsosamma mellanmål

Sanctuary har sina egna specialdrinkar och meny med lättare tilltugg. I drinklistan hittar man både smoothies, energidrycker, isteer och uppfriskande saft. Menyn är lätt och uppfriskande, med specialiteter som fruktspett och vårrullar insvepta i salladsblad. Personalen tar hand om ditt välbefinnande oavsett om det handlar om mat, dryck, musik eller annat.