Underhållning och aktiviteter

Underhållning

På Norwegian Cruise Line får man inte tråkigt! Underhållningsutbudet är stort. På kvällarna finns det alltid en Broadwayshower och musikaler i teatern, såsom Legally Blonde och Rock of Ages. Det finns dessutom livemusik, cirkus, trollkarlar, stand-up komedi och dans. Man ordnar ofta fester ombord där du kan roa dig och dansa med andra resenärer.

 

Aktiviteter

Om det är en adrenalkick du är ute efter, varför inte gå plankan två meter utanför fartyget, högt över havet! Det finns även linbana, klättervägg, minigolfbana och bungy-studsmatta. Men det finns många fler aktiviteter än så. Du kan spela basket, volleyboll, fotboll eller löpa.

 

Shopping

Fartygets högkvalitativa märkesprodukter handlar du förstås skattefritt. Det finns fina smycken, kosmetika och produkter för strandlivet. Det finns även konst och souvenirer som du kan köpa med dig hem. Det finns dagligen specialerbjudanden som gör shoppandet än mer förmånligt.

 

Vattensporter

Norwegian Cruise Line har flera pooler, bubbelbad och vattenrutschbanor. De nyare fartygen har även vattenparker och häftiga, flera våningar höga, vattenruschbanor. Man har inte glömt bort barnen heller. Det finns massor med möjligheter för de mindre barnen att leka och plaska i vattnet. Ombord finns även fridfulla soldäck för att koppla av i lugn och ro, kanske med en bra bok.