The Haven

Boka kryssning

The Haven

Fartyg i ett fartyg
The Haven är Norwegian Cruise Lines privata svitområde och här finns de mest bekväma, bäst utrustade och största hytterna på fartyget. Sviten har ett privat soldäck, en restaurang och en lounge, som endast är tillgänglig för gästerna på The Haven.

The Haven är, som namnet antyder, en fristad i avskildhet på fartygets övre däck. Det kan ses som ett ”skepp i skeppet”. Gästerna på The Haven har samma högkvalitativa bekvämligheter som på ett litet lyxkryssningsfartyg i ett svitområde, men har också tillgång till aktiviteter, restauranger och programmöjligheter som på ett stort fartyg.

De som bor i The Haven har prioriterad tillgång till fartygets faciliteter under hela kryssningen. De har till exempel sin egen in- och utcheckning. De som bor i The Havens sviter har dessutom tillgång till en personlig butler dygnet runt, och The Havens egen reception kan hjälpa till med bokning av middagar och utflykter.

Förmåner och tjänster i The Haven

• Personlig incheckning/utcheckning
• Butlerservice dygnet runt
• Conciergetjänst som hjälper dig att boka måltider, underhållning och utflykter
• Svala handdukar, färsk frukt och förfriskningar serveras på soldäcket
• Måltider i sviten

• Prioriterade bokningar för restauranger och underhållningsprogram
• Tillgång till The Haven Courtyard med privat pool, soldäck, bubbelpool och gym

• Mousserande vin, vatten på flaska och frukt som serveras i sviten den första dagen på din kryssning (endast 2-Bedroom Villa, Courtyard Penthouse, Spa Suite och Penthouse)
• Minibar och kaffe/espresso/cappuccino-maskin
• The Haven-menyn
• Frukost som du kan ta med dig, t.ex. fruktsallader, nybakade bakverk, kallskuret och efterrätter
• Snacks serveras i sviten varje kväll
• Inbjudningar till frukost- och lunchevenemang
• Inbjudningar till cocktailpartyn
• Cocktailparty med fartygets officerare

• Norwegian Collection-madrasser
• Högkvalitativt linne, duntäcken och kuddar av hög kvalitet
• Mjuka badrockar, tofflor och stora handdukar
• Lyxiga bad- och skönhetsprodukter

Höjdpunkter

  • Privat lounge och restaurang

    Umgås med vänner, beställ en drink från baren eller koppla av med en bok – The Haven Lounge är en lounge där du kan glömma allt annat för en stund. På kvällen kan du äta i The Havens egen restaurang eller beställa en måltid som serveras direkt till din svit av din butler. Finns på Breakaway-, Breakaway Plus och Prima-fartyg.

  • Privat pooldäck

    Njut av solen på soldäcket, ta ett dopp i poolen eller låt spabadet massera bort de sista spänningarna i kroppen. The Havens privata poolområde är den perfekta tillflyktsplatsen från det livliga livet. Åldersgränsen för soldäck är 16 år.

The Haven-sviter

The Garden Villa

Svit med tre sovrum och terrass.
Den modernt inredda sviten har tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, stora fönster och en uteservering med bubbelpool och privat matplats. Sviten har tre och ett halvt badrum. Garden Villa är upp till 600 m² stor och har plats för upp till åtta personer.

Tillgänglig på Norwegian Gem, Norwegian Pearl, Norwegian Jade, Norwegian Dawn, Norwegian Star och Norwegian Jewel.

Familjesvit med stor balkong

Svit med två sovrum och balkong.
En modern och stilfullt inredd svit med ett större och ett mindre sovrum, båda med egna badrum. Familjesviten med två sovrum är 47 m² stor och har plats för upp till sex personer vid behov.

Finns på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss och Norwegian Pearl.

Deluxe Owner’s Suite

Svit med stor balkong.
En elegant inredd svit på 121 m² med stora fönster med fantastisk utsikt. Sviten har ett kombinerat vardagsrum och matplats, en stor balkong och ett sovrum (två på vissa fartyg). Deluxe Owner’s Suite har plats för upp till sex personer och har en stor balkong och stor terrass.

Finns på Norwegian Bliss, Norwegian Joy, Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Pearl, Norwegian Gem och Norwegian Jade.

Owner’s Svit

Svit med stor balkong.
Njut av vacker havsutsikt från de stora fönstren och den privata balkongen i den här sviten på 76 m². Sviten har ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och matplats. Det finns ett lyxigt badrum i anslutning till sovrummet, och sviten har även en mindre toalett. Här finns plats för upp till fyra personer.

Finns på Norwegian Viva, Norwegian Prima, Noirwegian Joy, Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss och Norwegian Pearl.

Penthouse svit

Svit med balkong.
Vissa av hytterna är utformade för att vara perfekta för en romantisk semester – de har en rund säng och ett lyxigt badrum med en glasvägg. Vissa hytter har en dubbelsäng, fönster från golv till tak och plats för en tredje gäst. Hytterna är 41-61 m² stora och har egen balkong.

Finns på Norwegian Viva, Norwegian Prima, Nirwegian Joy, Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss och Norwegian Pearl.

Spa-svit

Svit med balkong.
Dessa sviter erbjuder en komplett spaupplevelse i ditt eget rum. Deluxe Spa Suite och Spa Suite med spa-tema har en king-size-säng, bubbelpool och dusch med vattenfall och flera massagestrålar. Sviten erbjuder enkel tillgång till fartygets spa och gym. Användning av de termiska spasviterna ingår i svitpriset under spaets öppettider. Sviterna är mellan 28 och 35 m² stora.

Finns på Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel, Norwegian Bliss och Norwegian Pearl.