Program för barn och ungdomar

Norwegian Cruise Line är ett utmärkt alternativ för en barnfamilj. Det finns olika aktivitetsprogram för olika åldrar, från volleyboll till dekoration av cupcakes och cirkusskola för temafester. Norwegian Cruise Line tar väl hänsyn till barnfamiljer även när det gäller utbudet av hytter.

En favoritsysselsättning bland barnen ombord är att bada och det är något som Norwegian Cruise Line har lagt stor betoning på. Många av fartygen har en barnpool och en del även en vattenpark med vattenruschbanor ombord.

 

Klubbar för barn och ungdommar

Ombord på fartyget finns utrymmen för varje åldergrupp, anpassade efter just deras ålder med passande underhållande och kreativa program och aktiviteter. Personalen som arbetar på barnklubbarna är kunniga och tar väl hand om de yngre resenärerna. Klubbarnas åldersgrupper:

 

Splash Academy (3-12 år)

  • Turtles (3-5 år): målning, cirkusskola, utvecklande aktiviteter, sagostunder, skattjakt
  • Seals (6-9 år): cirkusskola, filmer, spel, målning, sport och familjeaktiviteter, skattjakt, videospel
  • Dolphins (10-12 år): målning och hantverk, cirkusskola, filmer, lagutmaningar, sport och videospel

 

Entourage (13-17 år)

  • Teens (13-14 år & 15-17 år): cirkusskola, filmer, konst och musik, teaterklubb, sport, lagutmaningar, temafester och poolpartyn och videospel

 

Barn som är yngre än två år gamla kan komma med sina föräldrar i ett par timmar varje dag för att spela, måla och tillbringa tid med andra barn. Norwegian Escapella erbjuder även barnpassning.