Program för barn och ungdomar

Som familjeföretag vill MSC Cruises önska alla barn med på kryssning och erbjuder stora barnrabatter ända till 17 års ålder. Varje barn får också ett säkerhetsarmband att ta på sig vid ombordstigningen, så att både barn och föräldrar kan koppla av och känna sig trygga.

 

Mini Club & Junior Club

Klubbarna för barnen är indelade i två åldersgrupper. Mini Club är för barn i åldrarna 3-6 år. Junior Club är för barn 7-11 år. I båda klubbarna finns kunnig och kompetent personal, med vilka barnen kommer att trivas. I klubbarna spelas en mängd olika spel, idrottas, dansas och görs föreställningar. Man organiserar även egna fester för barnen (t.ex Pizza Party). MSC Cruises partner LEGO erbjuder ett stort utbud av tillbehör för barnen att leka med. De minsta barnen kan roa sig med Chiccos pedagogiska leksaker.

 

Restauranger

I restaurangerna finns barnstolar för de minsta gästerna och i hytten kan man ha babysäng. Mjölkflasksvärmare finns på alla fartyg och kan även på begäran fås till hytten. Irestaurangerna kan man få barnrätter och för lite äldre barn finns en omfattande barnmeny där barnen kan välja sina egna favoriter. Bufférestaurangen är öppen 20 timmar om dygnet.

 

Young Club & Teens Club

De unga hittar sällskap i sin egen ålder i Young Club (12-14 år) eller Teens Club (15-17 år). För ungdomarna finns under kryssningen ett brett spektrum av aktiviteter såsom idrottsturneringar, danstävlingar, spel och Wii-, Xbox- och PlayStation-turneringar.