MSC Yacht Club

Boka kryssning

Din egen frid och lyx

Yacht Club är ett privat område ombord på MSC Cruises-fartyg som endast är tillgängligt för passagerare som bor i Yacht Club-sviter. Sviterna ligger på fartygets övre däck och är som ett litet lyxfartyg i ett stort fartyg. Servicen är personlig, av hög kvalitet och atmosfären är mer intim än på resten av fartyget. Beroende på vilket fartyg du väljer finns i Yacht Club-området en elegant Top Sail Lounge med panoramautsikt, en elegant restaurang och One Pool Deck med pool, jacuzzi och bar.

Förutom den utmärkta servicen och den intima atmosfären på Yacht Club får gästerna som bor på Yacht Club tillgång till alla andra tjänster, restauranger och aktiviteter som finns på resten av fartyget.

Yacht Club-området finns på alla MSC Cruises fartyg nyare fartyg.

Yacht Club fördelar och tjänster

  • Prioriterad in- och utcheckning
  • Butlerservice dygnet runt
  • Dedikerad concierge 24 timmar om dygnet
  • Premium Extra dryckespaket, inklusive minibar på rummet
  • Obegränsat ”Browse” internetpaket för två enheter
  • Tillgång till privata Top Sail Lounge
  • Tillgång till privata soldäck med pool, bubbelpool och bar
  • En privat restaurang med fria måltidstider

Frukost, lunch och middag serveras i Yacht Clubs exklusiva à la carte-restaurang. Passagerarna kan fritt välja när de vill äta under restaurangens öppettider. Måltider kan också beställas till en privat svit dygnet runt. En snackbuffé finns också i Top Sail Lounge och på soldäcket. Passagerarna kan också äta på andra restauranger ombord.

I kryssningspriset ingår drycker från alla fartygets restauranger och barer samt från minibaren i din svit.

Yacht Club Sviter

Varje Yacht Club-svit erbjuder en lyxig kryssningsmiljö. Sängarna i sviterna har kroppsvänliga madrasser och du kan välja din egen kudde från ett urval av kuddar. Sänglinne, badrock och tofflor är tillverkade av egyptisk bomull av hög kvalitet. Dubbelsängar kan delas upp till två enkelsängar på begäran.

De lyxiga badrummen har marmorgolv, dusch och/eller badkar och hårtork. Ett urval av hälsoprodukter erbjuds. Alla sviter på Yacht Club har luftkonditionering, kassaskåp, telefon och platt-TV med filmer och TV-program. Stora fönster eller balkonger ger utsikt över det passerande landskapet. En butler finns tillgänglig dygnet runt.

MSC Yacht Club omfattar Yacht Club Royal Suite, Yacht Club Deluxe Suite, Yacht Club Interior Suite och Yacht Club Executive & Family Suite. Sviterna och specifikationerna kan variera från fartyg till fartyg.

Royal Svit
Royal Suite har ett stort vardagsrum och ett sovrum med en dubbelsäng. Sovrummet har en garderob och badrum med dusch och badkar. Royal Suite har kylskåp, kaffebryggare och en stor balkong med jacuzzi och matbord. Sviten är cirka 56 m² stor.

Deluxe svit
Den 28 m² stora Deluxe-sviten har kombinerat vardagsrum och sovrum med dubbelsäng. Badrummet har badkar och/eller en rymlig dusch. Sviten har garderob och en egen balkong.

Executive- och familjesvit
Sviten har panoramafönster, dubbelsäng, rymlig garderob och badrum med badkar.

Insides svit
Insides sviten har dubbelsäng, garderob och badrum med dusch. Sviten är 16 m² stor.