Wellnesstjänster

På Holland America Lines kryssningar är det enkelt att koppla av. Tillbringa en avkopplande dag på spa med din partner eller utmana dig själv på en spinning-klass.

 

Spa

Greenhouse Spa & Salon erbjuder mångsidigt utbud av varierande avslappnings- och spabehandlingar. Ombord på fartyget kan du bland annat skämma bort dig med en ansiktsbehandling eller manikyr, frisörbesök, massage eller örtbad. I de enskilda behandlingsrummen kan du njuta av en par massage tillsammans med din partner. På spa kan du varva ned och njuta av de varma bubblorna i vattenterapi-poolen och värmen i den turkiska bastun*. Greenhouse Spa & Salon ingår inte i kryssningens pris.

*Finns inte på alla kryssningsfartyg.

 

Motion och idrott

Det finns möjligheter att motionera på alla Holland America Lines kryssningsfartyg. Ombord på fartygen finns ett gym, där du kan träna i din egen takt och mot en extra kostnad delta på instruktörsledda träningsgrupper. Bredvid gymmet finns ett rum med spinning cyklar där det anordnas spinning klasser. Du kan bada i pool och bubbelpooler på övre däck och på en del av fartygen kan du även spela volleyboll och basket på utomhusbanor.

*Finns inte på alla kryssningsfartyg.