Nöjesutbud

På Holland America Lines kryssningsfartyg satsas det på underhållning av hög kvalitet och mångsidig live-musik.

 

Underhållning

I teaterprogrammet ingår bland annat produktioner i Las Vegas-stil, konserter, stand up-föreställningar och trollkarlar. En nyhet ombord på MS Koningsdam är den innovativa World Stage-teatern, som förenar nöje och musik med hjälp av LED-skärmar. På World Stage presenteras bland annat dokumentärfilmer från BBC Earth till toner från orkestern. Även ett varierat utbud av livemusik presenteras ombord. På Lincoln Center Stage* spelas klassisk musik. Billboard Onboard* i sin tur presenterar hitlåtar i form av pianomusik. B.B. King´s Blues Club tar med sig Memphis till sjöss – det skickliga bluesbandet består av åtta musiker, som underhåller publiken kvällstid på scenen i Queens Lounge*.

Ombord på fartyget kan du även fördriva tiden i ett stort antal barer och lounger. På Crow’s Nest kan du utöver den magnifika havsutsikten njuta av goda cocktails. På whiskeybaren Notes* finns det över 130 olika sorters whiskey att avnjuta. Ocean Bar passar bra för att beundra havsutsikten.

På alla rederiets fartyg finns det också kasino. Filmer presenteras i teatern eller på däck. På några av fartygen förgylls filmkvällarna av popcorn som ingår i priset.

*Finns inte på alla kryssningsfartyg.

 

Aktiviteter

På Holland America Lines kryssningsfartyg anordnas många olika sorters program. Gå på vinprovning, delta i föreläsningar eller lär dig redigera bilder på Digital Workshop. Läs dagens tidning på något av fartygets caféer eller bekanta dig med det breda utbudet i biblioteket. På fartygen finns flera tax free-butiker, såsom Merabella som säljer smycken av hög kvalitet.

Till rederiets kryssningsfartyg har det införskaffats konst för 10-tals miljoner kronor och du kan njuta av konsten både på konstgalleriet och när du promenerar runt på fartyget. Holland America Line samarbetar också med Rijksmuseum i Amsterdam. Rijksmuseum at Sea presenterar holländska mästerverk för passagerarna på ett kreativt och innovativt sätt*.

På Culinary Arts Center ordnas matlagningskurser och shower. På MS Koningsdam fungerar Culinary Arts Center också som en restaurang och i rätterna har man använt bland annat örter som är odlade ombord på fartyget. På vinbaren Blend får du möjlighet att smaka på, blanda ihop och buteljera ett vin i din egen smak av fartygets egna viner.

*Finns inte på alla kryssningsfartyg.