Underhållning, aktiviteter och utflykter

På en kryssning med Crystal Cruises får du varierad underhållning och aktiviteter såsom på större kryssningsfartyg, men samtidigt kan du njuta av de högklassiga restaurangerna och den personliga servicen som är typiskt för mindre lyxfartyg.

 

Nöjesprogram

Galaxy Lounge visas varje kväll prisbelönade musikalproduktioner och andra underhållande föreställningar. Teatern har de allra senaste ljud- och ljussystemen.

I Crystal Cove och Avenue Saloon kan du njuta av pianomusik och smutta på läckra cocktails.

Connoisseur Club är en perfekt plats för att njuta av en drink och en cigarr efter middagen. Kvällen fortsätter sedan på dansgolvet på Pulse, Stardust eller Starlite. Du kan också besöka kasinot och pröva lyckan med en omgång Black Jack.

 

Dagsprogram och aktiviteter

På kryssningarna anordnas olika kurser, som du kan delta i. Få en golflektion ledd av PGA-instruktör, prova på pardans ledd av en professionell dansare eller provsmaka viner tillsammans med kunnigt sällskap. Gå och lyssna på en föreläsning om nästa resmål eller delta i någon av kurserna som hålls på internetcaféet University@Sea. Spendera eftermiddagen med att titta på en nyutkommen film eller en gammal klassiker på Hollywood Theatre eller träffa andra resenärer i fartygets loungeutrymmen; det finns gott om alternativ att välja mellan!

Du kan också fördriva tiden med ett dopp i poolen eller bubbelpoolen. Få upp pulsen i gymmets kostnadsfria gruppträningsklasser, såsom yoga, pilates eller spinning. På flera av kryssningarna är professionella golfinstruktörer med ombord. Crystal Cruises anordnar också golfkryssningar där några av de mest kända namnen inom golfvärlden följer med.

På fartygets spa får du möjlighet att koppla av med sköna behandlingar, bastubad och på spa-avdelningens egna terrass. Det erbjuds också olika kosmetiska behandlingar.

I shoppingområdet, Avenue of the Stars, hittar du både smycken, parfymer och kosmetika samt mode, handväskor och solglasögon.

 

Utflykter

Crystal Cruises erbjuder ett mångsidigt utflyktsprogram. Följ med och bekanta dig med resmålet i liten eller större grupp, eller boka en egen utflykt. Du kan läsa mer om utbudet av utflykter här.

Crystal Adventures
På dessa utflykter kan du vandra i Costa Ricas regnskogar, paddla vid Kroatiens kust, lära dig att göra färsk pasta i Toscana eller uppleva sevärdheterna i Rom. Gruppens storlek varierar.

Crystal Private Adventures
Utflykterna skräddarsys för att passa just dig och dina önskemål. I utflykterna ingår bland annat måltider, entréavgifter och transporter.

Crystal Boutique Adventures
På dessa unika och intima utflykter är platserna begränsade. De genomförs i små grupper, och du får möjlighet att bekanta dig med skyddsarbetet för noshörningar i Sydafrika, laga mat i en Michelin-restaurang i Sorrento eller delta i en enskild gudstjänst i kryptan i Sagrada Familia.

Voluntourism Adventures
Här får du möjlighet att göra volontärarbete på organisationer och kulturhistoriska platser som är utvalda av Crystal Cruises.

Vill du uppleva resmålen på egen hand erbjuder Crystal Cruises gratis transport mellan hamnen och centrum i de hamnar där fartyget inte lägger till centralt.