Crystal Cruises

Boka kryssning

Under en kryssning med lyxrederiet Crystal Cruises får du njuta av 6-stjärnig service, fantastiska måltider och vin av toppkvalitet. Njut av en behagligt kravlös semester i lyxstil; i kryssningens pris ingår både champagne och kvalitetsviner samt måltider i fartygens eleganta restauranger!

Du samlar EuroBonus på alla kryssningar som du bokar hos Kryssningscenter. Du får 30 Extrapoäng per 100 kr. Läs mer!

Om Crystal Cruises

Kryssningar efter destinationer

Videor

Övrig information

 • Crystal Cruises särskilda resevillkor

  Dessa specialvillkor gäller för kryssningsresor med Crystal Cruises förmedlade av Kryssningscenter.

  Läs mer: Crystal Cruises särskilda resevillkor
 • I priset ingår

  Det mesta är inkluderat under en kryssning med Crystal Cruises. Du behöver inte bekymra dig om betalningar ombord, eftersom alla drycker och måltider ingår i kryssningens pris.

  Läs mer: I priset ingår
 • Matupplevelser

  Ombord på Crystal Cruises fartyg äter du gott. Restaurangernas gourmetmat lagas av färska råvaror och erbjuder fräscha smaker och läckra recept. Alla fartygets restauranger ingår i kryssningens pris – du får även äta på specialrestaurangerna utan extra kostnad minst en gång under kryssningen.

  Läs mer: Matupplevelser
 • Underhållning, aktiviteter och utflykter

  På en kryssning med Crystal Cruises får du varierad underhållning och aktiviteter såsom på större kryssningsfartyg, men samtidigt kan du njuta av de högklassiga restaurangerna och den personliga servicen som är typiskt för mindre lyxfartyg.

  Läs mer: Underhållning, aktiviteter och utflykter
 • Personlig service

  På en kryssning med Crystal Cruises får du förstklassig service. För varje passagerare ombord på fartyget, finns det 0,6 besättningsmedlemmar – du kan alltså vara helt säker på att servicen blir personlig!

  Läs mer: Personlig service

Fartyg

 • Bruttotonnage: 68 870
 • Bruttotonnage: 51 045