Utflykter

Något av det bästa med en kryssning är besöken i hamn, där du kan utforska världsberömda städer, spännande kulturer, imponerande monument och underbar natur.

Costa Cruises utbud av utflykter omfattar mer än 2 200 utflykter till en mängd olika destinationer. Kryssningsbolagets utflykter är utformade för att passa perfekt in i fartygets schema, så att du kan få ut det mesta av varje destination. Välj enligt dina önskemål; från äventyrliga och sportiga utflykter till traditionella sightseeingturer, shoppingturer, naturutflykter och mycket mer!

Premium CostaTours

Utöver de traditionella utflykterna erbjuder alla Costa-fartyg ett urval av premiumutflykter, som är de mest populära utflykterna i varje hamn. Premium CostaTours turer är för grupper på upp till 25 personer.

Eco CostaTours

Eco CostaTours resor för miljömedvetna resenärer kombinerar nöje, avkoppling och ansvarsfulla resor. Utforska ett lokalt naturreservat eller ta en tur i ett miljövänligt fordon.

Skräddarsydda utflykter

Om du vill planera dina egna utflykter kan Costas personal ordna en skräddarsydd resa för dig och din familj eller grupp av vänner. Välj ditt favoritfordon och bestäm själv vad du vill göra och hur länge du vill stanna på resmålet.