Matupplevelser

Costa Cruises fartyg har både inkluderade och avgiftsfria restauranger. Det finns minst en à la carte- och bufférestaurang att välja mellan, samt några specialrestauranger mot en extra kostnad.

Huvudrestaurang

Alla Costa Cruises-fartyg har en eller flera huvudrestauranger där maten ingår i kryssningspriset. Frukost och lunch kan du äta när du vill, men middagen serveras vid första och andra sittningen. Rätterna återspeglar företagets italienska rötter, men inspirationen kommer också från andra delar av Europa.

Buffetrestaurang

Det finns en bufférestaurang ombord för avslappnade middagar. Njut av en lång lunch eller ta ett mellanmål. Buffén serverar frukost, lunch och eftermiddagste. Vid middagstid förvandlas restaurangen till en pizzeria, där maten också ingår i priset för kryssningen.

Klubbrestaurang

Restaurangen på hotellet serverar frukost, lunch och middag i en elegant miljö. Andra gäster kan också äta i restaurangen mot en extra avgift.

Archipelago
Upplev den nya restaurangen Archipelago med sin innovativa och hållbara design. Tre världsberömda kockar med tre nya menyer väntar på dig: Bruno Barbieri, Hélène Darroze och Ángel León.

Teppanyaki
Om du letar efter en annorlunda och minnesvärd restaurangupplevelse är en teppanyaki-restaurang ett fantastiskt val. Njut av den livliga showen, det läckra japanska köket och den intima atmosfären där du kan vara vittne till de japanska kockarnas hantverk på nära håll.

Sushino
Sushino är Costa Cruises första sushi-bistro ombord och är designad för att ge dig en autentisk japansk upplevelse med nigiri, maki, sashimi och mochi. Aperitif, lunch eller middag? Vill du sitta och äta eller ta med maten? Valet är ditt!

Pummid’Oro Pizzeria
Pummid’Oro Pizzeria är känd för att servera pizza och mozzarella med noggrant utvalda ingredienser och traditionella recept. Här kan du njuta av äkta pizza där kvaliteten på råvarorna och den traditionella tillagningen betonas. Pizzakocken använder recept som är trogna de klassiska italienska smakerna och teknikerna så att du kan njuta av en äkta italiensk pizza.

La Fiorentina Steak House
La Fiorentina Steak House välkomnar dig med de bästa italienska köttsorterna som till exempel Florentinsk T-ben och Piedmontese fassona-biff, men också irländsk Black Angus och ekologisk kyckling. Här kan du njuta av en fantastisk matupplevelse med ett brett utbud av högkvalitativt kött. Restaurangen är dedikerad att servera saftiga och smakfulla biffar som tillagas med omsorg och expertis. Oavsett om du föredrar en klassisk italiensk biff eller ett utvalt stycke kött från andra regioner kommer du att bli bortskämd med läckra kötträtter av högsta kvalitet.