Idrott och välbefinnande

Utnyttja Costa Cruises sportanläggningar, plaska runt i poolområdet eller ta dig tid att koppla av i spaet.

Sport

Ombord på Costas fartyg kan du hålla dig i form medan du kryssar, och det bästa av allt är att du får uppleva spektakulära landskap! Utnyttja den moderna utrustningen i fitnesscentret, ta en morgonjogg på löpbandet på utomhusdäcket, gå med i en gruppträningsklass eller träna med en fitnesscoach (extra kostnad). På fartygets idrottsplats anordnas också turneringar i sporter som fotboll och basket. Banan är också tillgänglig för avslappnade bollspel med vänner och familj.

Välfärdstjänster (extra avgift)

En kryssningssemester är den bästa tiden för att koppla av. Fartygets wellnesscenter har allt du behöver för att fräscha upp både kropp och själ! Skäm bort dig själv och boka en tid för massage eller skönhetsbehandling.

Samsara Spa (extra avgift)

Det exklusiva Samsara Spa är den perfekta platsen för att koppla av och varva ner efter en dag full av action. Njut av thalassoterapipooler, ayurvedisk massage och en mängd andra spatjänster.

Poolområdet

På pooldäcket kan du njuta av solen och ett uppfriskande dopp i poolen. Träffa andra passagerare, slappna av i bubbelpoolen eller njut av din favoritcocktail i solstolen. Området används ock till fester på kvällarna.