Underhållning och aktiviteter

Aktiviteter

Utbudet av aktiviteter på Celebrity Cruises är så stort att dagen försvinner bara alltför fort. Det finns kurser och provsmakningar för mat- och vinvänner. Det finns även möjlighet att delta i en utmaning inspirerad av det välkända tv–programmet TopChef. Ombord erbjuds även danslektioner och en verkstad för hantverk. Lawn Club har utomhusaktiviteter såsom krocket. Därutöver anordnas en mängd olika lekfulla frågesporter och idrottstävlingar.

 

Underhållning

Underhållningen och föreställningarna på Celebrity är i en klass för sig. I teatern finns alltid makalösa musikaler och uppträdanden och självklart finns det ett kasino inspirerat av Las Vegas. Det finns ofta levande musik att dansa till eller att bara att sitta och njuta av i någon av fartygets många barer eller lounger.

 

Shopping

På en lyckad semester ingår ofta shopping. Fartyget erbjuder högkvalitativa produkter och naturligtvis är det skattefria priser. I sortimentet finns bland annat Michael Kors, Bulgari, Calvin Klein, Armani och flera andra märkesvaror.