Matupplevelser

Något som kännetecknar Celebrity Cruises är de högklassiga restaurangerna. Det vinnande receptet är kombinationen av utsökta smaker och den estetiska presentationen. Utbudet av maträtter är stort och menyerna ändras ofta, på så sätt blir det variation av smaker hela tiden.

 

En smak av världen

På varje fartyg finns minst åtta olika måltidsalternativ. Den eleganta huvudresturangen serverar frukost, lunch och middag. Varje fartyg har även utmärkta specialresturanger med egna specialiteter och teman, ofta med anknytning till de besökta hamnstäderna. Kulinarisk resa till Fjärran österns smaker får man i restaurangen Silk Harvest. I Tuscan Grille är det autentiska italienska smaker som gäller, och i Murano bjuds klassiska franska rätter.

 

Middag

Resenärerna kan välja mellan två middagsarrangemang. Det traditionella alternativet är att äta middag i huvudrestaurangen samma tid, vid samma bord och med samma servitör varje kväll. Vill man ha mer frihet kan Celebrity Dining vara ett alternativ. Med det här alternativet kan man äta i huvudresturangen på en tid som bättre passar ens program.