Dryckespaket

Med ett dryckespaket slipper du tänka på extra kostnader (inklusive serviceavgift) och dryckesbeställningar i bar och restaurang blir smidigare. Välj mellan olika dryckespaket just det som passar bäst åt dig! Priset gäller per dag och per person, och man får obegränsat mängd av drycker.

 

Standard Package

från 49 USD/natt/person (plus 18% serviceavgift)

I paketet ingår ett mindre urval av vatten på flaska, läsk, öl, drinkar och sprit samt viner på glas. Dessutom 10% rabatt på vinflaskor från hela sortimentet.

 

Classic Package

från 59 USD/natt/person (plus 18% serviceavgift)

I paketet ingår vatten på flaska, läsk, premium kaffe, juice samt ett urval av öl, drinkar, sprit samt viner på glas (upp till $ 9/glas). Dessutom 15% rabatt på vinflaskor från hela sortimentet.

 

Premium Package

från 69 USD/natt/person (plus 18% serviceavgift)

I paketet ingår vatten på flaska, läsk, premium kaffe, juice ett stort urval av öl, premium drinkar och viner på glas (upp till $ 15/glas). Dessutom 20% rabatt på vinflaskor från hela sortimentet.

 

Serviceavgift (18%) tillkommer på alla dryckespaket. Dryckespaket säljs för hela kryssningen och är inte möjligt att köpa per dag. Dryckespaket inkluderar inte drycker som säljs i presentbutiker, minibar eller via rumsservice. Tillgång till dryckespaket varierar beroende på fartyg. Du måste vara minst 21 år för att konsumera alkohol.